15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo s-a zbătut în mediocritate

Ronaldo s-a zbătut în mediocritate

Cristiano Ronaldo, vedeta lusitană care câştigă 13 milioane de euro pe an la Real Madrid, a avut o prestaţie mediocră la Campionatul Mondial 2010, competiţie pe care Portugalia a părăsit-o marţi seară, după ce a fost învinsă în optimi de Spania. Ronaldo anunţase înainte de turneul final din Africa de Sud că are ca obiectiv personal să devină cel mai bun jucător al CM 2010, însă singurul lucru prin care s-a făcut remarcat a fost strălucirea gelului din păr.

Starul portughez nu a mişcat în meciul cu Spania şi şi-a încheiat prestaţia deplorabilă printr-un comportament golănesc. La finalul partidei, Ronaldo a scuipat un cameraman în drum spre vestiare, deranjat că acesta îl filma înainte ca vedeta să fi apucat să-şi aranjeze freza. Fotbalistul lusitan nu s-a calmat nici după ce a ajuns la vestiare şi l-a atacat pe antrenorul Carlos Queiroz, considerând că acesta se face vinovat de eşecul naţionalei Portugaliei.

„Nu-mi cereţi explicaţii! Vorbiţi cu Queiroz!", a fost răspunsul lui Ronaldo la întrebările jurnaliştilor privitoare la prestaţia slabă a naţionalei portugheze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU