16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCrivoi şi Ungur, out

Crivoi şi Ungur, out

Tenismenii Victor Crivoi şi Adrian Ungur, cei doi români aflaţi pe tabloul principal al challenger-ului de 30.000 de dolari de la Alessandria (Italia), au fost eliminaţi încă din primul tur, la capătul unor evoluţii foarte slabe, informează sport365.ro.

Victor Crivoi (28 de ani, 158 ATP), al optulea favorit, a fost învins, cu 4-6, 2-6, de italianul Simone Vagnozzi. Elevul lui Claudiu Munteanu a mai cedat şi acum doi ani în faţa italianului, la challenger-ul de la Braşov, tot în minimum de seturi. Victor Crivoi se află abia la al doilea turneu după accidentarea care l-a împiedicat să joace în duelul dintre România şi Ucraina, din Cupa Davis, încheiat cu victoria tricolorilor cu scorul de 3-1.

Celălalt perdant, piteşteanul Adrian Ungur (25 de ani, 166 ATP) a avut o evoluţie şi mai slabă, pierzând după două seturi, scor 2-6, 0-6, în faţa spaniolului Daniel Munoz-De La Nava, un jucător venit din calificări. Ginerele lui Ilie Balaci a ajuns astfel la cinci înfrângeri consecutive, una dintre acestea suferind-o în Cupa Davis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS