15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRăzvan Lucescu vrea jucători responsabili

Răzvan Lucescu vrea jucători responsabili

Selecţionerul naţionalei României, Răzvan Lucescu, le-a vorbit tehnicienilor români prezenţi la reuniunea profesională despre aspectele importante de care ţine cont atunci când convoacă un jucător.
„Când am venit la naţională mi-am propus să formez un grup, un nucleu de jucători care să vină cu entuziasm şi să dea cât mai mult. Jucătorii trebuie să se respecte între ei şi să respecte oamenii din jurul naţionalei. Responsabilitate trebuie să existe şi în teren, şi în afara lui. Pe un jucător responsabil poţi să te bazezi în orice moment. Un jucător talentat, dar iresponsabil, joacă bine 80 de minute şi apoi poate să-ţi facă meciul praf“, a spus tehnicanul primei noastre reprezentative.
Lucescu i-a dat exemplu pe Mirel Rădoi şi Cristian Chivu pentru atmosfera propice creată de ei înaintea meciurilor cu Franţa şi Lituania. „Comunicarea este esenţială într-o echipă. Înaintea meciului cu Lituania, Rădoi şi Chivu au vorbit în permanenţă despre meci în vestiar. La fel s-a întâmplat şi la Paris. Sunt extrem de importante mesajele dintre ei. La Belgrad nu a mai fost aşa. Fiecare şi-a văzut de treaba lui şi a fost o senzaţie de dezorganizare, de lipsă de încredere“, a dezvăluit Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS