16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJimenez, impresionat de Unirea

Jimenez, impresionat de Unirea

Antrenorul formaţiei FC Sevilla, Manolo Jimenez, a declarat, după eşecul cu Unirea Urziceni, că ialomiţenii au ştiut să profite după autogolul lui Dragutinovic şi nu le-au mai oferit elevilor săi şanse de a mai putea conta în atac.
„Jocul a fost de partea noastră, dar rezultatul, de partea lor. Rezultatul este ceea ce a fost pe teren, deşi, dacă ţinem cont de joc şi de ocazii, nu e corect. Ei au dat un singur gol, adică noi ne-am dat, şi nu au făcut decât să profite. Unirea nu ne-a mai dat şanse după ce a marcat singurul gol al meciului. La 0-0 ne mai puteam mişca, dar la 1-0 ei s-au apărat şi nu am mai avut deloc spaţii. S-au mobilizat foarte bine şi ne-a fost greu să trecem peste ei. Nu am greşit multe baloane, dar nu am avut ce face, Unirea s-a apărat prea bine“, a spus Jimenez.
„Un meci se câştigă pe teren, nu e bine să te consideri superior dinainte. În plus, Unirea cred că merita câteva cartonaşe pe final pentru tragerile de timp. Asta e tactica lor. Noi nu ne putem schimba stitlul în funcţie de adversar“, a adăugat acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS