20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAndone l-ar vrea pe Costea

Andone l-ar vrea pe Costea

Antrenorul campioanei l-a dorit şi în această vară pe golgheterul Ştiinţei, dar finanţatorul Mititelu a spus că Florin Costea este deocamdată netransferabil.

– Dacă, ipotetic vorbind, aţi fi ziarist sportiv, ce aţi scrie în avancronica meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova?
– Chiar dacă în meciurile directe de pe terenul nostru Craiova a pierdut, întotdeauna oltenii au jucat bine la Cluj. Deşi Universitatea nu a putut face transferuri în această vară, are o echipă tânără, iar interdicţia FIFA i-a prins bine. Este unul din motivele pentru care craiovenii au o evoluţie bună. În plus, antrenorul Nicolo Napoli deja cunoaşte campionatul românesc. Cu alte cuvinte, cred că meciul cu Universitatea Craiova va fi dificil pentru noi.

Vrem neapărat să învingem Universitatea

– În sezonul trecut, cei care v-au făcut zile negre, chiar pe propriul teren, au fost oltenii lui Condescu, iar acum se pregătesc pentru o surpriză în Gruia, oltenii lui Mititelu!
– Sper să nu mai avem parte de asemenea surprize neplăcute! Noi revenim acasă după o partidă bună făcută în Giuleşti, pierdută pe nedrept, şi sper ca duminică, pe propriul nostru teren, să facem un meci bun. Avem şi suporterii de partea noastră, ne pregătim de Liga Campionilor, adică avem multe motive care ne mobilizează pentru o evoluţie bună cu Universitatea, meci pe care trebuie neapărat să-l câştigăm.
– Lui Florin Costea, vedeta Universităţii, îi pregătiţi un marcaj aparte, foarte strict?
– Deşi Costea este un jucător foarte bun, aş zice excepţional, nu-i fac un marcaj „aparte“. Cum ziceam, pregătesc meciul pentru a-l câştiga şi veţi vedea pe teren amănuntele tehnico-tactice care vă interesează.

Îi prevăd un viitor frumos lui Găman

– Este adevărat că aţi vrut să-l luaţi în această vară pe Florin Costea la CFR Cluj?
– Da, l-am vrut pe Costea. I-am făcut o ofertă domnului Adrian Mititelu pentru el, dar ne-a spus că Florin Costea este netransferabil. Asta e. Fiecare club are politica lui, nu avem comentarii de făcut. Ţin să subliniez că Florin Costea este unul dintre jucătorii români pe care mi i-am dorit aici, la CFR Cluj.
– În afară de Costea, care jucător de la Universitatea Craiova vă sperie în acest meci de duminică?
– Craiova are mulţi jucători buni… Dorel Stoica, Mircea Bornescu, Andrei Prepeliţă, Michael Baird şi alţii. Îmi place mult şi Găman, căruia îi prevăd un viitor frumos.
– Înţeleg că veţi schimba formaţia pentru duminică, va juca Trică împotriva Ştiinţei?
– Nu pot răspunde acum la această întrebare. Mai am timp până duminică să gândesc formaţia. Am şi unele indisponibilităţi, să vedem… Oricum, am posibilităţi să schimb echipa de la meci la meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII