20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPădureanu crede în victorie

Pădureanu crede în victorie

Eternul şi fascinantul conducător oltean al Bistriţei a afirmat că prestaţia din Giuleşti nu se va repeta şi în partida următoare, fiind încrezător în revenirea elevilor lui Ovidiu Sabău.

– Gloria a fost şifonată rău în Giuleşti, 3-0, ceea ce presupune că vineri, în faţa propriilor suporteri, încercaţi să vă reveniţi…
– Ştiţi cum se spune şi cum, de fapt, este în fotbal: nici un meci nu seamănă cu altul, cu următorul. Cred că vineri, în partida cu Universitatea, Gloria va avea altă prestaţie faţă de cea din partida inaugurală cu Rapid. Sper să câştigăm acest meci.
– Adrian Mititelu a declarat că la Bistriţa se câştigă greu puncte. Îi este teamă de ceva, ce ziceţi?
– Nu comentez ce zice unul sau altul, pe mine mă interesează doar problemele echipei mele. Cum spuneam, cred că Gloria va câştiga în faţa Craiovei.

Universitatea a fost şi rămâne o forţă în fotbalul românesc

– Aţi urmărit jocul Ştiinţei din meciul cu Poli Iaşi. Ce impresie v-a făcut echipa oltenilor?
– Făcând abstracţie de meciul inaugural, aş vrea, în general, să vorbesc despre echipa din Bănie, mai ales că o cunosc de foarte mult timp. Am şi jucat în tinereţe la Universitatea, eu fiind, reamintesc, oltean, apoi am urmărit evoluţia Ştiinţei, gloria ei din vremurile de demult, cât şi alte perioade mai puţin glorioase. Dacă ar fi să ţin cont de aspectul bun al problemei, Craiova a fost şi rămâne o forţă a fotbalului românesc.
– Aţi transferat în această vară doi jucători de la Universitatea, Ciucă şi Velcovici. Deşi este destul de prematur să vă fi făcut o impresie despre cei doi, v-aş întreba totuşi care este opinia dumneavoastră despre ei?
– Să lăsăm timpul să dea răspuns la această întrebare. Ei au avut o perioadă în care nu prea au jucat la Universitatea Craiova şi sunt încă în perioada acumulărilor. Sper că nu ne-am înşelat în privinţa aducerii lor la Gloria.
– Vor juca vineri în meciul cu Craiova?
– Întrebaţi-l pe antrenor, n-am de unde să ştiu ce formaţie gândeşte Sabău pentru această întâlnire.
– Cum îi veţi primi la Bistriţa pe olteni?
– Normal, la fel ca pe toţi adversarii Gloriei. Totuşi, pe Craiova o vom primi cu mai multă simpatie, deoarece sunt şi eu oltean.

Mircea Sandu a făcut numai lucruri bune la FRF

– Fotbalul românesc este în plin scandal. Se cere capul preşedintelui Mircea Sandu, pe ce parte a baricadei vă aflaţi?
– Nu mă bag în acest scandal. Un singur lucru însă aş vrea să afirm, deoarece cunosc bine problema, anume că Mircea Sandu a făcut numai lucruri bune şi foarte bune pentru fotbalul românesc. Ziceţi că vor unii să-l schimbe? Sunt încercări de intimidare! Subliniez că perioada de când Mircea Sandu este în fruntea fotbalului românesc a fost bună.
– Ce echipe sunt, în opinia dumneavoastră, candidate la titlul acestui campionat?
– Nici la această întrebare nu vreau să răspund, deoarece se fac apoi speculaţii. Înseamnă că-mi formez un punct de vedere şi apoi voi fi interpretat în fel şi chip, că m-aş implica în treaba asta ş.a.m.d. Nu vreau să dau naştere la nici un fel de comentarii, îmi văd doar de treaba mea, de echipa mea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII