26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportLuţu, nemulţumit de gol

Luţu, nemulţumit de gol

Autorul golului egalizator al Ştiinţei la Mioveni, Ionuţ Luţu, susţine că reuşita de duminică nu l-a mulţumit prea mult. „M-am bucurat la gol, însă aş fi preferat să nu marchez acum, ci cu Gloria Bistriţa, etapa viitoare. A fost un gol binevenit, dar care nu mă caracterizează. Păi, eu dau goluri din astea, să împing mingea în poarta goală? Oricum, am meritat victoria“, a afirmat Luţu pentru Fanatik.
Acesta nu se consideră naşul argeşenilor, deşi a marcat împotriva Daciei şi în tur, gol care a adus atunci victoria Universităţii. „Nici eu şi nici băieţii nu vrem să ne oprim aici. Vine Bistriţa şi, dacă jucăm la fel, vom bate şi o vom ţine aşa până când se termină campionatul. Putem prinde locul şapte, mai sus nu mă gândesc deocamdată“, a adăugat „Hagi-Luţu“, care a pus evoluţiile bune ale echipei şi pe seama preparatorului fizic Urbano Lega.
La meciul cu Gloria Bistriţa de sâmbătă, Universitatea nu-i va putea folosi pe Prepeliţă şi Rose, ambii suspendaţi după ce au încasat la Mioveni al patrulea cartonaş galben. Pe lista absenţelor importante se adaugă Tănasă, indisponibil până la finalul sezonului, şi Baird, acesta urmând să efectueze un examen RMN pentru a afla cât de gravă este entorsa la genunchi. La limita suspendării se mai află Florin Costea, Dilevski, Săceanu şi Bărboianu. Alb-albaştrii nu au primit liber după meci, Nicolo Napoli sunând ieri după-amiază adunarea, la cantonamentul din Lunca Jiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII