15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCassano, model pentru un preot

Cassano, model pentru un preot

Un preot-fotbalist a fost eliminat de pe teren după ce a imitat ultimul act nervos al atacantului Sampdoriei Antonio Cassano. Incidentul a avut loc în timpul unei partide de la Cupa Clericus, un turneu internaţional care este organizat de Vatican şi la care participă echipe formate din preoţi catolici şi seminarişti. Un preot din Burkina Faso, care juca pentru Colegiul Apostolului Pavel, şi-a pierdut cumpătul, iar după ce şi-a dat jos tricoul l-a aruncat nervos înspre arbitru.

Scenele au amintit foarte mult de cartonaşul roşu luat de Antonio Cassano în meciul cu Torino, în urmă cu o săptămână, când atacantul Sampdoriei s-a repezit la gâtul centralului. Cassano a primit apoi o suspendare de cinci meciuri, pentru că a aruncat tricoul în arbitrul Pierpaoli, dar şi o amendă serioasă din partea clubului său.

Acţiunile preotului nu i-au atras acestuia o amendă, însă echipa sa a avut serios de suferit, fiind eliminată din turneu. „Cupa Mondială a preoţilor“, aşa cum mai este numită competiţia, a fost creată de oficialii din Vatican şi Italia, în dorinţa de a mai spăla imaginea fotbalului din peninsulă – după criza Calciopoli din 2006 şi violenţele de pe stadioane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS