16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMeci greu pentru trupa lui Bondrea

Meci greu pentru trupa lui Bondrea

CSM poate pierde locul secund al clasamentului, dacă nu se întoarce de la Severin măcar cu un punct.

CSM Vâlcea este neînvinsă de şase etape, dar nu a cucerit decât două puncte din predecentele două partide de acasă. Gruparea din Zăvoi este în pericol de a pierde şi poziţia a doua a clasamentului, dacă nu se va întoarce de la Severin cu măcar un punct, după întâlnirea cu FC Drobeta, formaţie care se descurcă excelent pe propriul teren. Tehnicianul Marian Bondrea are probleme în alcătuirea unsprezecelui de start, în condiţiile în care pe postul de fundaş dreapta va trebui fie să improvizeze, fie să-l forţeze pe Marinel Stanca, încă nerefăcut după o mai veche accidentare. „Profesorul“ ar putea face şi alte schimbări faţă de meciul cu Liberty, cea mai probabilă fiind revenirea ca titular a camerunezului Thierry Ekwalla, căruia îi va mai da o şansă.

„Este un meci foarte important“

Antrenorul vâlcenilor, Marian Bondrea, consideră că punctele puse în joc astăzi sunt foarte importante pentru echipa sa: „Acum, toate formaţiile vor să bată Vâlcea. Şi la Severin va fi un meci al orgoliilor şi nu ne va fi uşor, chiar dacă ne-am descurcat mai bine în deplasări în ultima perioadă. Ne umflăm afară, de unde aducem puncte, şi apoi ne dezumflăm acasă, unde pierdem puncte importante. Chiar acum am sunat pe cineva de la Severin. Gazonul este foarte moale, dar nu a mai plouat. Dacă nu vor mai cădea precipitaţii, sunt condiţii ca terenul să fie practicabil şi să nu facem degeaba deplasarea“, a spus Bondrea.
Antrenorul gazdelor, Marian Bucurescu, pune mare accent pe partidele de acasă, formaţia pe care o antrenează fiind invincibilă la Severin. Bucurescu a preferat să nu mizeze în disputa de la Reşiţa, pierdută de FC Drobeta cu 0-1, pe căpitanul echipei, Cătălin Trofin, şi pe golgheterul Cristian Jenaru. Ambii aveau câte trei cartonaşe galbene şi riscau să fie suspendaţi în meciul cu Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS