19.2 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIonescu isi serbeaza ziua la FRF

Ionescu isi serbeaza ziua la FRF

Mijlocasul craiovean Andrei Ionescu se va afla astazi la federatie, unde Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF), ultima instanta sportiva din tara, urmeaza sa dea un verdict in cazul sau. Jucatorul a fost suspendat de CSJ pe o perioada de doi ani, dupa ce a refuzat sa-si prelungeasca angajamentul cu Universitatea, iar memoriul depus de el la FRF a fost respins de Comisia de Apel. Daca va fi declarat jucator liber, Ionescu poate semna cu orice echipa doreste, in caz contrar urmând sa stea pe bara pâna când ii va expira suspendarea.


Oficialii olteni se tem ca nu cumva membrii CAF sa fie influentati din exterior si sa dea dreptate jucatorului. „In mod normal, nu avem de ce sa ne temem, pentru ca regulamentul este foarte clar. In primele doua infatisari noi am avut câstig de cauza si nu ar trebui sa ne facem probleme. In schimb, avem informatii ca oficiali de la Dinamo s-ar fi bagat pe fir. Mâine (astazi – n.r.) este ultima cale de atac pentru Andrei Ionescu si mi s-a spus ca persoane de la Dinamo ar fi luat legatura cu unii membri din comisia respectiva. Faptul ca Ionescu a jucat la noi la prima echipa, si apoi la juniori, dar a fost chemat la nationala, unde antrenor este Florin Cheran, un om care toata viata a fost atasat de Dinamo, ne face sa credem ca exista un mare interes in acest caz. Daca se va face o nedreptate vom merge la FIFA si UEFA“, a declarat ieri, pentru NewsIn, presedintele executiv al Stiintei, Ion Geolgau.


„Nu ma intereseaza nici o echipa din tara“


In replica, jucatorul, care astazi va implini 19 ani, a tinut sa-i linisteasca pe conducatorii Universitatii si pe suporteri. „Nu stiu de unde au aparut toate aceste zvonuri. In afara de Universitatea nu ma intereseaza nici o alta echipa din tara, cu atât mai mult cele din Capitala. Tot ceea ce imi doresc este sa evoluez in strainatate, fie ca este vorba de Olanda sau de alta tara. In România, singura echipa la care voi juca va fi Universitatea. Sunt oltean si nu vreu sa fiu considerat un tradator“, a afirmat Ionescu.


Acesta se va afla pentru prima data in fata unei comisii din cadrul FRF, pâna acum fiind reprezentat in instanta de tatal sau. „Cum mâine (astazi – n.r.) este ziua mea de nastere, sper ca membrii comisiei sa-mi faca un cadou si sa-mi ridice suspendarea“, a adaugat tânarul fotbalist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII