25.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Doi tineri, reţinuţi pentru furt

Dolj: Doi tineri, reţinuţi pentru furt

-

Doi tineri, de 23 și 34 de ani de ani, au fost reținuți aseară de polițiști, după ce au furat mai multe bunuri din locuinţa unei femei din Gângiova

„Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, poliţişti din cadrul Secției nr.13 Poliție Rurală Segarcea, cu sprijinul Poliției Orașului Segarcea și Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca au efectuat, pe 23 mai, cinci percheziţii domiciliare, toate în comuna Gângiova, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, doi tineri de 23 și 34 de ani de ani, ambii din comuna Gângiova, sunt bănuiţi că în perioada februarie-martie a.c., ar fi pătruns fără drept în interiorul locuinței unei femei de 69 de ani, din comuna Gângiova, de unde ar fi sustras mai multe bunuri de uz casnic, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei“, potrivit IPJ Dolj.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe mijloace de probă, cei doi tineri fiind conduși la audieri.

Astfel, în baza probatoriilor administrate, poliţiştii i-au reţinut pe cei doi, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citeşte şi: (VIDEO) Incendiu pe strada Henri Coandă din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Handbal (f) / S-a oficializat și antrenorul! Ovidiu Mihăilă...

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova a anunțat, în...

ȘTIRI GdS