19.2 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRosu nu a putut stavili Barcelona

Rosu nu a putut stavili Barcelona

Recreativo Huelva, echipa la care este legitimat mijlocasul român Laurentiu Rosu, a pierdut intr-o maniera categorica, scor 0-4, intâlnirea de pe teren propriu cu FC Barcelona, disputata in cadrul etapei a 27-a a Primerei Division.


Pe stadionul „Nuevo Colombino“, in fata a 20.000 de spectatori, atacantul camerunez Samuel Eto’o a deschis scorul in minutul 4, invingându-l pe portarul gazdelor cu un sut de la peste 25 de metri, mingea expediata de african capatând o traiectorie ciudata, care l-a pacalit pe Lopez Valejo. In minutul 37, scorul a devenit 0-2, dupa ce italianul Zambrotta a trimis o scarita peste Lopez Valejo, dupa ce a fost servit de Ronaldinho. Nu acesta avea sa fie scorul inregistrat la pauza, pentru ca, in minutul 41, Eto’o a reluat in plasa de la sase-sapte metri, din unghi, o centrare de pe partea stânga.


La inceputul reprizei a doua, antrenorul gazdelor, Marcelino Garcia Toral, l-a introdus pe teren pe Laurentiu Rosu, in locul atacantului Sinama-Pongolle, dar Huelva, desi a crescut putin in joc, tot nu a reusit sa inscrie nici macar golul de onoare. Cei care au punctat au fost tot catalanii, in minutul 87, prin argentinianul Lionel Messi, care a recuperat un balon la 20 de metri de poarta gazdelor, pe partea dreapta, si a depasit patru aparatori ajungând pe latura cealalta a terenului, de unde l-a invins pe portarul gazdelor cu un sut la coltul lung de la limita careului mare. Huelva se mentine pe locul al saptelea in clasament si dupa aceasta etapa, fiind la doua puncte de o pozitie de Cupa UEFA. In schimb, „Barca“ este lidera, cu un avans de trei puncte fata de FC Sevilla, care a jucat aseara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS