24.3 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCu Inzaghi la atac

Cu Inzaghi la atac

Carlo Ancelotti, antrenorul echipei AC Milan, intentioneaza sa-l introduca in „unsprezecele“ de start al partidei de astazi, cu Celtic Glasgow, pe atacantul Filippo Inzaghi (foto), chiar daca acesta a lipsit la ultimele partide ale „rossoneri“-lor din cauza unei accidentari. Italienii nu au reusit sa mai inscrie nici un gol in ultimele trei meciuri jucate in Liga Campionilor, iar Inzaghi s-a antrenat in ultimele doua saptamâni cot la cot alaturi de coechipierii sai, fiind refacut complet dupa problemele musculare pe care le-a avut. Ancelotti se bazeaza si pe faptul ca, de-a lungul timpului, „Superpippo“ a inscris goluri decisive pentru milanezi in Liga Campionilor. In plus, tehnicianul nu-l poate folosi pe atacantul brazilian Ronaldo, care nu are drept de joc in Champions League pentru ca a evoluat pentru Real Madrid in actuala editie a acestei competitii.


Inzaghi va fi singurul vârf autentic al Milanului la meciul cu Celtic, urmând sa fie sustinut din spate de olandezul Clarence Seedorf si de brazilianul Kaka.


In tur, cele doua echipe au terminat la egalitate, 0-0.


Maldini are sanse mari sa joace


Accidentat la un genunchi si menajat la ultimele doua meciuri disputate de Milan in Serie A, fundasul Paolo Maldini, capitanul „rossoneri“-lor, are sanse mari sa revina ca titular in partida cu Celtic Glasgow. In axul formatiei pregatite de Carlo Anceloti, el ar putea face cuplu cu Daniele Bonera. Pe partea stânga va evolua cehul Marek Jankulovski, in timp ce flancul stâng al defensivei va fi acoperit de ex-lazialul Massimo Oddo. La inchidere, in fata apararii vor evolua Gennaro Gattuso si Andrea Pirlo.


In tabara lui Celtic Glasgow, unii jucatori s-au declarat optimisti inaintea meciului de pe „San Siro“, iar altii au fost mai degraba rezervati in declaratii.


„Suntem capabili sa creem o surpriza si sa ne calificam, in ciuda faptului ca in tur nu am reusit sa inscriem“, a spus japonezul Shunsuke Nakamura, care spera sa joace la Milano chiar daca nu e refacut complet dupa o fractura la mâna. Din tabara scepticilor fac parte atacantii Vennegoor of Hesselink si James Miller, dar si antrenorul Gordon Strachan, acesta din urma recunoscând ca echipa sa va fi outsider.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS