17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuvetii se pregatesc nemteste

Juvetii se pregatesc nemteste

Aflati pe ultima suta de metri, alb-albastrii trag tare la antrenamente, fiind constienti de faptul ca nu le va fi deloc usor in Trivale, in meciul de sâmbata cu FC Arges. Daca in prima zi a saptamânii elevii lui Fane Stoica au avut parte de doua „lectii“ nu foarte solicitante, ieri, Ciuca si compania au facut risipa de efort in timpul singurului antrenament al zilei, desfasurat pe stadionul „Ion Oblemenco“, de la ora 14.00. Juvetii au efectuat cele 20 de minute de incalzire sub comanda lui Thomas Korontai, exercitiile impuse de instructorul german fiind extrem de dificile, dar placute in acelasi timp.


Dupa elementele noi executate sub comanda lui Korontai, fotbalistii Stiintei au intrat pe mâna lui Fane Stoica si Daniel Mogosanu, respectiv Stefan Crisan in cazul celor doi portari, Bornescu si Banica, fiind supusi unor circuite cu mingea, dar si fara. „Reteta“ lui Fane Stoica a continuat cu elemente de joc, in „discutie“ intrând imbunatatirea relatiilor de joc, diverse scheme tehnico-tactice a caror finalizare impunea golul, jucatorii reusind sa raspunda bine la temele diversificate ale lui „Mourinho“. Sedinta de pregatire nu s-a terminat fara ca fotbalistii sa dea „lucrare de control“, fiind obligati de Fane Stoica sa puna in practica in jocul-scoala din finalul „lectiei“ elementele noi, pentru a observa in ce masura elevii sai si-au insusit noile cunostinte.


Un lucru extrem de important este ca lotul alb-albastru este apt din punct de vedere medical, iar la meciul de sâmbata, cu FC Arges, va putea sa suplineasca absentele suspendatilor Dorel Stoica si Gabriel Velcovici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS