21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNegrila - out, vine Eftimie?

Negrila – out, vine Eftimie?

Oficialii caracaleni intentioneaza sa renunte la antrenorul Nicolae Negrila, dar o decizie definitiva va fi luata dupa revenirea lui Balaci de la Paris.


Gruparea din Orasul Minunilor si-a atins obiectivul in sezonul trecut, salvarea de la retrogradare, iar acum, in aceasta perioada de vacanta, actionarii clubului au decis restructurarea lotului, cât si numirea unui antrenor principal. Reunirea oltenilor este prevazuta pentru luni, 26 iunie, iar la acea data aproape doua echipe de jucatori noi vor fi, dupa toate probabilitatile, prezente la reunire. Jean Nitulescu, presedintele executiv al caracalenilor, a spus: „Am discutat cu foarte multi jucatori, 25-30, iar la reunirea lotului sper sa-i avem prezenti. Unii vor fi in probe la noi. Majoritatea sunt jucatori tineri, dar sunt si câtiva consacrati. Nu pot acum oferi si nume deoarece n-am batut palma cu ei. Lotul pentru sezonul 2006/2007 va fi definitivat de noul staff tehnic al echipei si validat de actionari“.


Eftimie: „Voi semna cu FC Caracal pâna in 2009“


In privinta antrenorilor, oficialul oltean a dezvaluit ca s-a ajuns la un acord cu Iordan Eftimie, fostul antrenor al Daciei Mioveni. „Eftimie va semna un contract pentru trei ani. Secunzi? Nu este inca definitivata conducerea tehnica, asteptam sa revina Ilie Balaci de la Paris. N-are rost sa fac acum alte declaratii, cum ca ramâne Sabin Ciurea, unul dintre secunzi, si ca probabil se va renunta la Nicolae Negrila. Aceste decizii vor fi luate de actionariatul clubului. Eu am primit mandat doar de a negocia cu Iordan Eftimie si, cum spuneam, am ajuns la un consens“, a mai spus presedintele gruparii FC Caracal.


La rându-i, Iordan Eftimie a confirmat ieri aceste negocieri: „Pot spune ca, in principiu, m-am inteles cu FC Caracal. Urmeaza sa semnez contractul pâna in 2009. Secund imi va fi Sabin Ciurea, care se va ocupa si de pregatirea portarilor. Obiectiv? Cresterea unor tineri si, normal, ramânerea in Divizia B“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS