21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVictoria, optiunea Angliei

Victoria, optiunea Angliei

Poate fi considerata Anglia favorita sigura in aceasta partida cu Trinidad Tobago? Dupa meciul exoticei nationale din America Centrala cu Suedia (0-0), n-ar fi exclus ca si astazi sa asistam la vreo surpriza, desi Anglia parca nu-i Suedia. Ibrahimovic si coechipierii lui i-au subestimat pe jucatorii caraibieni. Cu un antrenor titrat, reprezentativa T&T a aratat câte ceva din bine cunoscuta tactica olandeza predata de Leo Beenhakker, fost selectioner al „portocalei mecanice“.


Anglia s-a impus in meciul de debut, 1-0, cu Paraguay si, chiar daca n-au zburdat pe teren in fata sud-americanilor, englezii si-au atins obiectivul. Suedezul Eriksson, inca antrenorul Angliei, dispune insa de o multime de jucatori de superclasa, cum ar fi Beckham, Owen, Gerrard, Rooney, Lampard si altii, care pot oricând sa influenteze rezultatul unui joc.


Anglia are nevoie astazi de victorie pentru a fi sigura de accederea in optimi, in perspectiva intâlnirii dificile cu Suedia, ultima din faza grupelor. Specialistii apreciaza ca meciul Angliei cu Trinidad Tobago va fi similar celui disputat de elevii lui Eriksson in compania Paraguayului, probabil un asalt sustinut al reprezentativei Albionului la poarta lui Hislop, goal-keeper-ul celor de la West Ham.


Reflexele lui Hislop au adus un punct in disputa cu Suedia. Multi fotbalisti caraibieni evolueaza ori au jucat la echipe de club din Marea Britanie, ceea ce presupune ca englezii cunosc stilul de joc al lui Yorke si ceilalti. In tabara Angliei este un semn de intrebare in privinta lui Rooney, refacut, dar care ar putea sa nu fie fortat intr-un meci precum cel de astazi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS