15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNici un juvete la nationala mica

Nici un juvete la nationala mica

Echipa nationala de tineret a României se va reuni astazi, la ora 12.00, la Centrul National Academia de Fotbal Mogosoaia, in vederea partidei amicale pe care o va sustine sâmbata, in compania selectionatei similare a Turciei. Partida se va disputa de la ora 20.00, pe stadionul „Dinamo“ din Soseaua Stefan cel Mare.


Din lotul convocat de selectionerul Florin Marin nu face parte nici un jucator oltean, desi formatia din Banie, proaspat promovata in prima liga, are in componenta foarte multi jucatori tineri si valorosi. Singurul care a calcat la nationala de tineret in „era Flocea“ a fost Andrei Ionescu, insa „Micul Balaci“ este accidentat de mai multa vreme si a plecat in Olanda trei saptamâni pentru a efectua un program special de recuperare.


Cei 18 jucatori convocati la nationala mica de Florin Marin sunt: Mihai Minca (Rapid), Andrei Popescu (Sportul Studentesc) – portari; Sorin Radoi (Poli Timisoara), Cosmin Moti (Dinamo), Marius Constantin (Rapid), Cristian Sapunaru (FC National), Laszlo Sepsi (Rennes), Bogdan Cistean (Sportul Studentesc) – fundasi; Andrei Prepelita (FC Arges), Ovidiu Herea (FC National), George Florescu (Serif Tiraspol), Viorel Ferfelea (Sportul Studentesc), Adrian Ropotan (Dinamo) – mijlocasi; Nicolae Mitea (Ajax Amsterdam), Romeo Surdu (CFR Cluj), Claudiu Keseru (FC Nantes), Cristian Cigan (FC Sopron), Dacian Varga (Sportul Studentesc) – atacanti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS