24.3 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIoan Andone a ratat si câstigarea titlului

Ioan Andone a ratat si câstigarea titlului

Echipa antrenata de Ioan Andone, Omonia Nicosia, a incheiat pe locul al doilea campionatul din Cipru. In etapa a 26-a, ultima a competitiei, Omonia a invins, in deplasare, cu scorul de 5-0, formatia APEP, prin golurile marcate de Rink (’13, ’43-penalti, ’58), Mguni (’83) si Kaiafas (’88).


Victoria echipei lui Andone nu a fost insa suficienta pentru ca Omonia sa câstige campionatul, in conditiile in care Apollon Limassol, cu Bogdan Andone integralist, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formatia Anorthosis Famagusta, pentru care Stelian Carabas a evoluat tot meciul.


Apollon a acumulat 64 de puncte si si-a pastrat avantajul de un punct fata de Omonia, care prin clasarea pe pozitia secunda si prin faptul ca a fost eliminata in semifinalele Cupei Ciprului a ratat participarea intr-o competitie europeana in sezonul 2006/2007.


Apollon Limassol va evolua in turul intâi preliminar al Ligii Campionilor, iar câstigatoarea Cupei, care se va decide intre AEK Larnaca si Apoel Nicosia, va juca in primul tur preliminar al Cupei UEFA.


Desi este curtat de fosta sa echipa, Dinamo Bucuresti, Ioan Andone a spus ca nu va putea pleca in vara de la Omonia, daca oficialii gruparii cipriote nu-i vor permite acest lucru, prin prisma contractului pe care il are cu gruparea din Nicosia.


„Contractul care il am cu Omonia nu prevede nici o clauza de reziliere, iar daca oficialii nu-mi vor permite sa plec, nu am ce sa fac“, a spus Andone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS