24.3 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalLa un telefon departare...

La un telefon departare…

Alexander Graham Bell nici nu s-a gândit vreodata la ce a dat tonul când a inventat telefonul. Nici nu-si imagina câte probleme avea sa creeze inventia sa in relatiile dintre oameni. Telefonul este poate una dintre cele mai mari si importante inventii ale tuturor timpurilor, dar barbatii si femeile inca nu stiu sa il foloseasca atunci când vine vorba de intâlniri. Site-ul www.askmen.ro va invata cum sa folositi telefonul pentru a o atrage, nu pentru a o goni.


Ati notat numarul


Una dintre cele mai des intâlnite intrebari legate de intâlniri nu este „Cum o abordez?“ si „Cum o invit in oras?“, ci „Când o sun?“. In filmul „Swingers“, Vince Vaughn si Jon Favreau au pus bazele unei „reguli de trei zile“. Dar chiar trebuie sa asteptati trei zile? Sa presupunem ca ati intâlnit o femeie intr-un club. Sunteti amândoi pe ringul de dans si aveti o conversatie frumoasa despre existenta altor forme de viata. Va incalziti si, la un moment dat, dumneavoastra ii cereti numarul de telefon. Ati ajuns acasa entuziasmat si ati pus nota cu numarul ei lânga telefon. Acea hârtie practic va striga pe nume, va implora sa puneti mâna pe receptor si sa formati numarul de pe ea, dar bineinteles ca dumneavoastra nu sunati chiar in acea noapte… doar este ora doua. Ati parea prea nerabdator.


Regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Exista o regula nescrisa care spune ca trebuie sa asteptati câteva zile pâna sa sunati o persoana pe care tocmai ati cunoscut-o si ati obtinut numarul ei de telefon. Totusi nu trebuie sa asteptati chiar trei zile. Puteti sa-i „ridicati mingea la fileu“ sunând-o mai devreme decât se asteapta. Sa nu asteptati trei zile sau mai mult nu inseamna neaparat ca sunteti nerabdator. Conteaza ce spuneti si cum sunteti la telefon. Asadar, daca o sunati a doua zi dupa intâlnirea dumneavoastra, fiti calm si rezervat. Intrebati-o ce face si vorbiti putin cu ea, faceti conversatie, dar nu o lungiti prea mult. Treceti rapid la subiect, adica intrebati-o daca este disponibila pentru o intâlnire.


Dupa intâlnirea propriu-zisa


Asadar, ati iesit impreuna si v-ati simtit minunat. In urmatoarele doua zile ar trebui sa o sunati iar, sa ii spuneti ca v-ati simtit foarte bine si ca v-ar placea sa repetati asta la un moment dat. Acest telefon nu inseamna ca obligatoriu o invitati inca o data in oras. Doar ii aratati ca aveti suficienta incredere in dumneavoastra pentru a o suna din nou. Pentru ca nu precizati o data pentru a doua intâlnire, veti intra mai usor in gândurile ei si o veti prinde cu garda jos. Daca ea inca nu are numarul dumneavoastra, asigurati-va ca acum il va primi. Scopul dumneavoastra este acela de a-i oferi alternativa de a va contacta in momentul in care are chef de o intâlnire. Dupa ce dati acest telefon, urmeaza o perioada de asteptare. Lasati-o sa se gândeasca pe indelete la dumneavoastra. Aici intervin intriga si misterul, de altfel foarte importante pentru femei. Daca insa nu va suna in câteva zile, sunati dumneavoastra din nou.


Lasati un mesaj


Aceasta parte este una foarte importanta. Daca ea nu raspunde si intra mesageria vocala, lasati-i un mesaj. Poate ca nu sunati de pe numarul dumneavoastra si ea nu va sti cine a sunat. Daca ea nu raspunde, iar dumneavoastra nu ii lasati nici un mesaj, se va gândi inevitabil ca ati avut emotii si o lipsa acuta de incredere, lucruri care v-au facut sa nu lasati nici o dovada ca ati sunat.


Asigurati-va ca lasati numarul si numele corecte


Nu va apucati sa spuneti povesti in acel mesaj, nu fiti prea serios si nu va repetati. Fiti scurt si la obiect, de genul: „Salut…, sunt… . Sper ca esti ok. Când ai timp, suna-ma la (apoi lasati numarul de telefon)“. Daca ii lasati un mesaj ea va fi obligata sa va sune (bine, nu este musai, dar daca nu suna chiar nu merita efortul). Daca totusi ea nu suna, dar dumneavoastra sunteti convins ca prima intâlnire a mers foarte bine, puteti incerca sa o sunati din nou, dar abia dupa câteva zile. Este in regula sa o sunati inca o data, chiar daca ea nu v-a sunat… dar doar o data. Nu o lasati sa isi faca un obicei din a nu va raspunde la telefoane. Daca nici la al doilea telefon nu va raspunde, sau la mesajul pe care il lasati, este timpul sa renuntati. Chiar daca este interesata, nu pare sa aiba timpul necesar pentru a pune bazele unei relatii.


Nici un raspuns


Iarasi, ceva foarte important: daca de fiecare data când sunati nu raspunde, nu o sunati din ora in ora. In acesti ani, mai toata lumea are telefoane cu display, iar dumneavoastra nu vreti sa pareti ca o haituiti. In final, ceva ce cu totii am invatat greu: sa nu luam ad literam tot ce spun ceilalti. Daca, spre exemplu, ea spune ca va va suna luni seara, nu stati lânga telefon asteptând sa o faca.


Telefonul este prietenul dumneavoastra


Fiti sigur pe dumneavoastra si ridicati receptorul. Daca totul merge bine, veti folosi telefonul pentru mai mult decât doar a vorbi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS