26.4 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCu inima deschisa la o intâlnire oarba

Cu inima deschisa la o intâlnire oarba

Intâlnirea oarba, asa cum i se spune in limbajul popular, este intâlnirea dintre doua persoane necunoscute, de sex opus. Situatia poate fi cât se poate de ciudata si stânjenitoare pentru cei doi parteneri care spera ca la sfârsitul acestei intâlniri vor descoperi o persoana pe gustul lor.


O intâlnire oarba nu este tocmai cea mai romantica si mai simpla metoda de a cunoaste viitorul partener. Poate el nu este ceea ce va asteptati si nu stiti cum sa-l refuzati sau poate dumneavoastra sunteti cea respinsa. Cu toate riscurile pe care le implica o astfel de intâlnire, nu trebuie sa refuzati nici o ocazie de a cunoaste persoane noi. V-ati decis totusi sa riscati. Niste prieteni binevoitori, de obicei un cuplu, v-au propus sa va prezinte un barbat. La prima descriere, pare sa corespunda aspiratiilor dumneavoastra. El poate parea ireal de potrivit pentru dumneavoastra din spusele „Cupidonilor“, dar daca respectati câteva reguli de baza, intâlnirea oarba se va transforma intr-un adevarat succes.


In primul rând, pâna sa ajungeti la intâlnirea propriu-zisa, nu cereti prea multe informatii despre persoana in cauza, pentru ca veti fi tentata sa aflati ce ii place „viitorului“ partener pentru a va putea conforma asteptarilor lui. Problema este ca la o astfel de intâlnire nu trebuie sa afisati o imagine despre dumneavoastra care nu este conforma cu realitatea. Stabiliti dumneavoastra locatia, preferabil o terasa sau un bar, unde atmosfera este mai relaxanta. Nu alegeti un restaurant, pentru ca tensiunea si emotiile ar fi mai mari. Localul trebuie sa fie unul linistit, nu trendy si galagios. Conversatia va fi cât mai libera, evitati sa atingeti subiecte delicate legate de viata intima. Nu vorbiti despre relatiile dumneavoastra amoroase din trecut. Nimic nu este mai rau pentru o prima intâlnire decât „trecutul“. Ati venit la aceasta intâlnire cu sperante de viitor, iar trecutul nu are ce cauta in discutie. Fiti cât mai naturala si, in acelasi timp, pastrati o aura de mister in ceea ce va priveste. Câteva date despre dumneavoastra sunt suficiente pentru o prima intâlnire. Destainuirile si monopolizarea conversatiei sunt câteva greseli de evitat. Si inca un lucru foarte important de retinut: politica si religia sunt doua subiecte tabu pentru prima intâlnire.


Ce poate fi mai neplacut decât sa fiti intrerupti in timpul conversatiei de telefonul mobil? Odata depasite emotiile, puteti aborda un subiect care poate deveni chiar interesant si timpul va zbura fara sa va dati seama. Nu vorbiti la telefonul mobil decât daca este ceva foarte important. Partenerul dumneavoastra se va simti dat la o parte si neimportant. Indicat ar fi chiar sa-l opriti in timpul intâlnirii.


Alte lucruri deloc de neglijat sunt tinuta si machiajul dumneavoastra. Prima impresie este cea mai importanta. Tinuta trebuie sa fie decenta, nu foarte sobra, dar nici extravaganta. Un decolteu si o pereche de blugi sunt perfecte pentru prima intâlnire intr-un bar. Nu exagerati nici cu parfumul. Nu veti reusi decât sa fiti o companie greu de suportat, iar partenerul isi va dori cu nerabdare sa ia o gura de aer curat dupa ce se va intâlni cu dumneavoastra. In ceea ce priveste machiajul, acesta trebuie sa fie discret, nu foarte puternic, iar contactul vizual trebuie mentinut in permanenta. Nici limbajul corpului nu este deloc de neglijat. Chiar daca nu sunteti captivata de discutie, sau persoana de lânga dumneavoastra nu vi se pare extrem de interesanta, evitati sa ii aratati ca va plictisiti si ca nu va simtiti bine in compania lui. Ticurile trebuie si ele evitate, pentru ca va tradeaza foarte usor. Nu dati din picioare, nu bateti cu degetele in masa si nu va uitati din cinci in cinci minute la ceas.


Indiferent care este rezultatul acestei intâlniri oarbe, priviti-o ca pe o provocare, o aventura, o ocazie de a cunoaste persoane noi. Fiti dispusa sa repetati experienta, pentru ca la a doua intâlnire deja va cunoasteti cât de cât, atmosfera va fi mai relaxata, iar dumneavoastra veti descoperi ceva mai mult din personalitatea partenerului. Daca ati vorbit si despre modul in care va place sa va petreceti timpul liber, nu ezitati sa fiti dumneavoastra cea care propune o a doua intâlnire, iar locatia o alegeti in functie de preferintele barbatului. Daca totusi prima intâlnire a fost catastrofala, incheiati-o politicos, spunându-i ca v-a parut bine de cunostinta, dar nu ii dati sperante desarte barbatului.


Viata este prea scurta pentru a o trai cu teama de necunoscut. Acceptati propunerea unor prieteni de a cunoaste persoane noi, pentru ca, indiferent daca se materializeaza sau nu intr-o poveste de dragoste, nu investiti decât câteva ore din timpul dumneavoastra, dar câstigati, cel putin, un prieten.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS