11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalArta de a spune adio

Arta de a spune adio

Pentru a gasi forta de a trece peste pierderea celui drag, indiferent ca este vorba de iubit, de o ruda sau de un prieten apropiat, aveti nevoie sa invatati sa opriti durerea pe care o resimtiti. Este o adevarata arta sa spuneti „Adio“, iar idieta.ro ne invata cum sa trecem peste un astfel de moment.


Dragostea este un sentiment puternic, care va influenteaza intreaga fiinta – minte si trup. Când este prezenta in viata dumneavoastra, va simtiti mai puternice, mai fericite, mai in forma. Fie ca este vorba de pierderea unei fiinte dragi, fie de o deziluzie in dragoste, aceste lucruri pot lasa in urma doar durere si tristete. In astfel de momente simtiti ca va pierdeti motivul de a va ridica din pat dimineata, pentru a avea grija de aspectul dumneavoastra exterior, chiar pentru a mai mânca. In momentul in care veti reusi sa intelegeti ce s-a intâmplat si va veti elibera de tristete sau resentimente, veti vedea situatia cu alti ochi. Veti deveni mai creativ si veti gasi solutii pe care nu le puteati gasi datorita sentimentelor puternice.


Câteva indicii pentru a invata sa spuneti adio


In primul rând ar trebui sa va impacati cu dumneavoastra. Nu trebuie sa va invinuiti si nici nu trebuie sa va autocompatimiti.


Trebuie sa va eliberati de aceste traume. Trebuie sa luati deciziile pe care le considerati benefice pentru dumneavoastra.


Asigurati-va ca persoanele din anturaj stiu cât de mult inseamna pentru dumneavoastra faptul ca a trebuit sa spuneti „adio“! Aveti incredere in faptul ca lucrurile vor fi mai bune pe viitor. Trebuie sa gasiti puterea de a povesti ce vi s-a intâmplat, fara insa a va victimiza. Discutia cu alte persoane va va face sa gasiti mai usor solutii de iesire din impas. Trebuie sa va asumati suferinta! Intotdeauna trebuie sa va feriti de indiferenta, nu de prea multe sentimente.


Viata nu o sa fie niciodata asa cum v-o doriti, dar daca veti reusi sa treceti peste inevitabilele pierderi sentimentale, veti gasi si puterea de a continua, de a o lua de la capat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS