13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGhid pentru sex pe patru roti

Ghid pentru sex pe patru roti

Cu siguranta majoritatea barbatilor au avut fantezia de a face sex in alt loc decât in pat. Masina, toaleta, biroul… reprezinta locuri pe care multi le-ar alege cu placere pentru o partida de sex.


In urma unui sondaj realizat de Durex Global Sex s-a stabilit ca locul preferat pentru a face amor este, pentru 50 la suta dintre persoanele interogate…, masina. In aceste conditii, o editura britanica a lansat un ghid care ofera sfaturi practice pentru a face cât mai bine sex in automobil.


Pentru actrita Scarlett Johannson sexul in masina reprezinta o fantezie erotica pe care o are frecvent. Pentru actorul Hugh Grant si pentru sotii Beckam reprezinta „o distractie“ uneori un pic stânjenitoare, mai ales atunci când pe urma lor se afla paparazzi.


Sexul in masina reprezinta o experienta des intâlnita in rândul cuplurilor tinere, in rândul oamenilor obisnuiti sau al celebritatilor. Singura asa-zisa problema in cazul unei astfel de experiente este lipsa de comoditate. Tinând cont de acest fapt, editura britanica Haynes, specializata in realizarea de manuale, a luat decizia de a publica primul „Manual pentru sexul in masina“.


Cartea, care este unica in lume, este destul de subtirica, având doar 16 pagini. Aceasta a fost realizata pe baza sfaturilor puse la dispozitie de sexologul Ian Banks.


Manualul ii invata pe adeptii sexului in masina tehnicile de a se dezbraca si de a se imbraca in interiorul autoturismului, prezinta o serie de pozitii considerate „ideale“ pentru amorul pe patru roti si dezvaluie câteva secrete pentru a face momentul de intimitate cât mai placut.


Sexul se practica in orice tip de masina


Autorul manualului a subliniat ca sexul poate fi practicat in orice fel de masina, de la furgonete, care sunt considerate pe departe masinile cele mai comode pentru o astfel de experienta, pâna la masini normale si chiar minusculele Smart. Pentru a obtine maximul de placere, manualul pune accentul pe saruturile lungi, concentrate in special pe partile posterioare ale partenerului, cum ar fi gâtul, spatele sau ceafa. Muzica joaca si ea un rol important in timpul unei partide de sex in masina. In cadrul anchetei realizate de Durex Global Sex, s-a stabilit ca in Italia a face dragoste in masina este ceva firesc. Astfel, 84 la suta dintre italienii chestionati, comparativ cu doar 52 la suta dintre francezi, fac in mod curent amor in acest loc, despre restul banuindu-se ca nu sunt in aceasta categorie pentru simplu motiv ca nu au masina. Pe locul doi in cadrul locurilor preferate pentru a face sex s-au situat toaletele. 39 la suta dintre persoanele chestionate au recunoscut ca au facut amor intr-un astfel de loc. In cadrul sondajului au fost interogate 317.00 persoane din 41 de tari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS