32.3 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalVorbeste limba... sexualitatii

Vorbeste limba… sexualitatii

Vreti sa aflati totul despre… sex? Trebuie sa stiti ca imaginatia si comunicarea joaca un rol foarte important. De aceea, nu mai stati pe gânduri! Luati-va iubitul de mâna si deschideti-va sufletele!


• Vorbiti cu iubitul despre relatia dumneavoastra sentimentala! In felul acesta, veti consolida legatura strânsa pe care o aveti si va veti apropia mai mult pe parcurs. Nu va fie teama sa va deschideti sufletul! Este de preferat ca aceste discutii sa le purtati in afara dormitorului pentru a nu „inhiba“ sentimentele. O locatie neutra va va da libertate de comunicare.


• Incepeti preludiul dis-de-dimineata! Preludiul nu trebuie sa dureze doar câteva minute. El poate dura, de ce nu, zile intregi si, atunci, interesul creste considerabil: garantat! Un telefon surpriza, o vizita la biroul lui, un sarut pasional sau un masaj cu siguranta nu vor trece neobservate.


• Fiti activa! Aduceti-va aminte de câteva ori pe zi de iubitul dumneavoastra, gânditi-va la el si la momentele placute petrecute impreuna! Este adevarat ca in timpul serviciului trebuie sa va concentrati la sarcinile primite, dar nu este nimic rau sa-i dati un telefon sa-l incurajati sau sa-i spuneti ca va lipseste…


• Planuiti-va viata sexuala! Daca amândoi aveti un program incarcat, este de preferat sa existe un plan in care sa includeti si intâlnirile intime! Astfel, toata lumea va fi fericita!


• Nu uitati: sexul este distractiv! Cu cât va fi mai distractiv, cu atât va fi mai placut! Puneti-va imaginatia la treaba si fiti deschisa.


• Incepeti cu o calatorie la magazin! Cumparati doar alimente de care sa va puteti bucura amândoi: frisca, banane, capsune sau chiar un castravete, de ce nu?


• Luati initiativa! Nu lasati oboseala sa va doboare, intrati in jocul iubirii si totul va fi bine! Nu asteptati ca el sa faca primul pas, doar suntem in secolul XXI! Incercati sa va amintiti ce i-ati refuzat ultima oara si, poate, ii faceti o surpriza…


• Amintiti-va ca dragostea fizica are nevoie de o legatura intelectuala! Gasiti-va timp pentru a sta alaturi de el! Cititi impreuna, uitati-va la televizor, beti un pahar de vin sau bucurati-va de un desert delicios!


• Listati-va preferintele! Toata lumea are preferinte, insa putini au curajul de a le impartasi cu adevarat celorlalti! Scrieti-va, separat, pe câte o lista, preferintele voastre (din dormitor) si, apoi, consultati listele.


• Transformati datoriile zilnice in placere! Drumul spre masina de spalat poate sa se transforme intr-un numar de strip-tease sau poate mai mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS