24.3 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMoş Crăciun a schimbat sania cu maşina poliţiei

Moş Crăciun a schimbat sania cu maşina poliţiei

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj l-au adus ieri pe Moş Crăciun în mijlocul copiilor din cinci case de tip familial din Craiova.

36 de copii şi tineri instituţionalizaţi, cu vârste cuprinse între 4 şi 22 de ani, l-au întâmpinat pe Moş cu cântece şi poezii. Acesta este al patrulea an în care copiii din centrele Solaris, Gulliver, Curcubeu, Luceafărul şi Catarina primesc vizita Moşului, încărcat de cadouri de Sărbători.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei 5 Craiova a făcut cadouri unor tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, infectaţi cu virusul HIV, aflaţi în grija asociaţiei „Speranţa Băniei“. O premieră pentru aceşti tineri a fost faptul că, în acest an, cadourile le-au fost înmânate direct, nicidecum ca în anii trecuţi, când sponsorii au evitat contactul direct de teama de a nu contracta boala. În schimb, copiii au înmânat pliante poliţiştilor de proximitate pentru a fi distribuite în şcoli, astfel încât, printr-o mai bună informare, să fie redus fenomenul marginalizării celor infectaţi cu HIV sau bolnavi de SIDA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII