19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUrmărire ca-n filme la Iancu Jianu

Urmărire ca-n filme la Iancu Jianu

Un şofer care a ignorat semnalul poliţiştilor de a opri maşina a fugit, gonind nebuneşte pe uliţele din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, când mai multe echipaje ale Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) executau o acţiune pe linia consumului de alcool. În momentul în care a văzut una dintre maşinile poliţiei, un şofer a întors autoturismul şi a pornit în trombă. Echipajul de poliţie a început urmărirea acestuia. După câteva minute, şoferul a reuşit să scape. A oprit maşina, un Renault Megane, cu numărul de înmatriculare AS 233 GJ, pe marginea drumului şi s-a făcut nevăzut într-un lan de porumb. Poliţiştii au fugit după el, însă, fiind întuneric, nu au reuşit să-l prindă.

Oamenii legii au reţinut plăcuţele cu numărul de înmatriculare al autoturismului şi fac cercetări pentru identificarea şoferului.

În cadrul raziei de sâmbătă, poliţiştii au verificat în trafic 120 de autoturisme şi au sancţionat 30 de conducători auto găsiţi cu diferite nereguli. Alţi patru şoferi au rămas fără permis de conducere, întrucât au fost prinşi la volan cu o alcoolemie ce depăşea limita admisă de lege.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS