22.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGrav accident rutier

Grav accident rutier

OLT. Trei oameni şi un instructor de la o şcoală de şoferi din Corabia au ajuns la spital, după ce maşina condusă de unul dintre cursanţi a intrat într-un autoturism care circula regulamentar. Incidentul rutier s-a petrecut luni, în jurul orei 14.30, pe raza comunei Brastavăţu. Dacia 1310 cu numărul de înmatriculare OT-02-PSS, folosită pentru şcoala de şoferi, era condusă de Aurelian G., de 22 de ani, din comuna Urzica. Pe locul din dreapta al maşinii se afla instructorul acestuia, Savu P., de 54 de ani, din Corabia, iar pe bancheta din spate erau alţi doi oameni care urmau şcoala de şoferi, Crăciun I., de 36 de ani, şi Georgeta T., de 45 de ani, ambii din Urzica.

Deşi era cu instructorul lângă el, tânărul de la volan nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism Hyundai, angajat în depăşirea sa, condus de Sorin S., de 29 de ani, din Caracal.

Impactul a fost destul de violent. Instructorul şi cei trei elevi au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Caracal pentru acordarea de îngrijiri medicale. Mai norocos a fost conducătorul Hyundaiului, care a scăpat fără nici o rană.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie pentru cercetări. Potrivit poliţiştilor, toţi cei implicaţi în accident purtau centura se siguranţă şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS