7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovenii au ales finaliștii competiției Best of Craiova 2017

Craiovenii au ales finaliștii competiției Best of Craiova 2017

Competiția Best of Craiova a intrat, începând de ieri, în etapa finală, cea a votului, prin care se va stabili topul celor mai bune firme din oraș în anul 2017. Timp de cinci săptămâni, craiovenii au putut să propună pe www.alege.tv firmele lor favorite din 17 domenii. Companiile care au primit cele mai multe nominalizări s-au calificat în etapa votului și concurează acum pentru a câștiga trofeul Best of Craiova. Etapa curentă se desfășoară până pe 14 mai. Finaliștii anului 2017 pot fi vizualizați și votați pe www.alege.tv, secțiunea Best of Craiova.
Dacă, în ceea ce privește unele categorii, preferințele craiovenilor se mențin la fel ca în 2016, există și categorii cu surprize, în care firmele calificate în etapa de vot sunt altele față de ediția anterioară.
„Este o dovadă a dinamicii pe care o are piața și a modului în care o companie competitivă, atentă la nevoile clienților și care se promovează corect, poate să își depășească competitorii. Să ajungi în topul preferințelor clienților tăi este doar o etapă într-o poveste de succes. Dacă ar fi să privim piața ca pe un front de luptă, clasarea în top este doar o bătălie câștigată. Provocarea cea mai mare o reprezintă menținerea unui loc fruntaș. Abia atunci poți spune că ești învingător. Comunicarea și felul în care îți ții clienții aproape joacă un rol esențial“, a comentat Cristina Nanău Oprea, director de marketing al Gazetei de Sud și Alege TV.
Intrate anul acesta pentru prima dată în competiția pentru trofeul Best of Craiova, câteva companii au transmis mesajele și mulțumirile lor pentru craioveni. „Mulțumim pacienților craioveni pentru propunerea noastră în topul celor mai bune farmacii din oraș. Considerăm că este un vot de încredere pentru echipa noastră și întărește misiunea pe care o avem, de a acorda tuturor pacienților prețuri oneste, oferte sau diverse campanii, fără a fi nevoiți să fie posesori ai unor carduri de fidelitate. Suntem de 15 ani alături de craioveni și ne face o mare bucurie să vedem că eforturile noastre sunt apreciate“, a declarat Petre-Francisc Lascu, administrator al farmaciilor Pharma Plus.
Și în categoria Cel mai bun centru de înfrumusețare s-au calificat în etapa finală competitori noi față de ediția din 2016 a competiției Best of Craiova. „Pentru noi este extrem de important să avem o relație bună cu clientele noastre. Nu suntem de mulți ani pe piață pentru a ne permite să facem greșeli. De aceea, suntem foarte atenți la calitate și facem eforturi pentru a construi relații de prietenie și încredere cu clientele noastre. Prin nominalizările primite ni se confirmă faptul că facem lucururile bine. Vrem să transmitem întreaga noastră recunoștință și ne luăm angajamentul că vom păstra aceleași standarde“, a transmis, într-un mesaj, Ramona Cărămizaru, administrator al Centrului de înfrumusețare Lolita.
Câștigător al trofeului Best of Craiova în 2016, la categoria Cel mai bun service auto, administratorul Auto Kappa, Dan Gheorghe, s-a bucurat să afle că și în 2017 compania pe care o reprezintă a rămas în topul preferințelor craiovenilor. „Ne onorează această nominalizare, mai ales că se întâmplă pentru al doilea an consecutiv. Este un vot de încredere în serviciile noastre și un feedback pozitiv pe care ni-l transmit clienții. Acest lucru ne motivează și ne responsabilizează și mai mult. Mulțumim din suflet!“.
Competiția Best of Craiova se află la cea de-a doua ediție și este organizată de Alege TV, în parteneriat cu Gazeta de Sud și Radio Sud. Companiile care vor fi alese de craioveni cele mai bune din domeniul lor vor fi premiate într-o gală găzduită anul acesta de Inspire Cinema, partener oficial al competiției în 2017.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS