31.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024

Jachetele iernii

Un model nou de palton călduros, o capă- piesă vestimentară îndrăgită de tot mai multe reprezentante ale sexului frumos-, jachete inspirate de stilul militar sunt opţiunile designerilor pentru această iarnă.

Ţinuta dumneavoastră va căpăta o notă aparte dacă veţi alege o capă, căci este genul de piesă care vă dă un aer elegant. Victoria Beckham s-a îndrăgostit de aceste cape, pe care le poartă ori de câte ori are ocazia.
Hainele în tonuri foarte puternice se regăsesc şi ele pe podiumul de modă în sezonul rece.
Puteţi alege cu încredere o jachetă roşie, dar nu înainte de a vă asigura că elementele celelalte sunt cât de cât neutre şi accentul cade pe această piesă vestimentară.
Le fac concurenţă şi jachetele în două tonuri sau cele inspirate din stilul militar, structurale şi sofisticate, care vă pot face să arătaţi cu adevărat elegante. Nu ezitaţi deci în faţa jachetei aviator, care a dominat podiumurile de modă şi anul trecut.
Nu ignoraţi nici modelele de inspiraţie hippie din blană de oaie, cu o lungime medie, cordon şi aplicaţii de blană la mâneci, guler. Acestea se potrivesc foarte bine ţinutelor casual de iarnă, atunci când purtaţi jeans şi cizme fără toc.
Sonia Rykiel şi Loewe au propus pentru această iarnă jachetele lungi sau scurte, tricotate cu modele tradiţionale norvegiene.
Puteţi încerca să vă inspiraţi de nenumăratele tipare de tricotaj şi să cochetaţi cu ideea unui palton cu linie clasică, dar tricotat din cea mai fină lână, în culori puternice.

Pentru toate gusturile

Mantoul perfect pentru această iarnă vine într-o nuanţă clasică, reinventată acum de designeri: maro-camel. Nuanţele calde de maro şi bej şi materiale ca stofa de lână, caşmir sau chiar păr de cămilă apar în colecţiile semnate de Michael Kors, Zac Posen şi Alexander Wang. Un astfel de palton, fie el cu guler tunică, guler ascuţit sau supradimensionat, încins în talie cu o curea sau nu, este incredibil de elegant. Poate fi purtat cu dresuri tricotate şi o fustă, cu pantalon pană şi botine îmblănite, aşa cum propune colecţia Chloe.
Nu spuneţi nu nici hainei scurte sau lungi din blană veritabilă sau artificială, o opţiune extrem de confortabilă şi rafinată.

Nuanţele care vă colorează ţinuta

Dacă în sezonul trecut negrul încă domina toate podiumurile de modă, acum designerii ne „încălzesc“ garderoba cu tonurile cafenii, specifice trendului camel. Este o culoare uşor de asortat şi care poate fi purtată în orice context. Cel mai bine se accesorizează cu imprimeuri exotice, cum ar fi leopard.
Nu vă feriţi nici de alb iarna, căci efectul va fi plăcut, menit să vă dea o stare de bine.
Nu excludeţi nici nuanţele metalice, care vă conferă un aer mai sobru, dar în acelaşi timp efectul este unul uluitor.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU