19.2 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCureaua - la moda printre vedete

Cureaua – la moda printre vedete

Groasa, din piele rigida, cu ornamente sau fara – cureaua asortata la vestimentatia de seara sau de cocteil este la mare cautare printre vedetele de la Hollywood.


Celebritatile din lumea muzicii si cinematografiei au avut puterea de a influenta mereu preferintele in materie de moda si accesorii. Curelele preferate de vedete in acesta perioada sunt cele stil anii ’80. Cureaua a revenit in prim-plan gratie lui Stefano Pilati, creator al casei Yves Saint Laurent, care a transformat cureaua in unul dintre accesoriile de baza ale colectiilor sale.


Stilul zeita. Cântareata Janet Jackson a putut fi vazuta la ceremonia CFDA Award din New York purtând o rochie stil olimp de culoare rosie la care asortase o curea lata din piele.


Stilul romantic. Imbracata cu o bustiera de culoarea perlei din material de tapiterie, actrita Rosario Dawson a optat pentru o curea de o latime considerabila in aceeasi nuanta. Ea si-a facut astfel aparitia la ultima ceremonie a MTV Movie Awards.


Stil anii ’50. La fel ca Rosario Dawson, si mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton, Paris Hilton, a optat pentru o curea lata. Pentru ea, culoarea nu putea fi alta decât auriu.


Stil dominatrix. Si fosta Spice Girls, Victoria Beckham, actuala sotie a fotbalistului englez David Beckham, maestra a stilului la Campionatul Mondial de Fotbal din Germania, este o mare iubitoare de curele. Optiunile sale in ceea ce priveste acest accesoriu ne fac sa ne gândim la imaginea clasica a femeilor de cariera din prima parte a anilor ’80.


Stil clasic. Actrita Lisa Rinna a preferat mereu jocul grafic al unui contrast optic. Inspirându-se in alegerea curelelor din cele ale anilor ’80, care se pare ca sunt la mare cautare, ea prefera combinatiile alb si negru.


Stilul country. La ceremonia MTV Movie Awards 2006, actrita Sandra Bullock a purtat o centura in acest stil. Desi se asorteaza foarte bine la orice pereche de blugi, curea in stil country poate fi asortata si la tinute de seara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS