19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinDefectele vedetelor - imortalizate

Defectele vedetelor – imortalizate

Incredibil, dar adevarat… Vedetele sunt de cele mai multe ori inconjurate de o aura care le confera o imagine ce nu poate fi alterata. O imagine diferita de cea a oamenilor obisnuiti.


Atunci când ne gândim la celebritatile de la Hollywood, mintea noastra nu poate concepe, cel putin intr-o prima faza, ceva negativ legat de fizicul sau de comportamentul lor. Cine si-ar putea imagina ca in spatele frumusetilor pe care le vedem pe micul ecran, in filme sau in cele mai stralucitoare spectacole se ascund adevarate „orori“ umane? Aici intra in scena personajele detestate de celebritati… paparazzi. Nu putine sunt fotografiile realizate de acestia, in care nume sonore la nivel mondial au fost surprinse in ipostaze stânjenitoare.


Un exemplu elocvent este cel al Jessicai Alba, care a fost imortalizata intr-o pozitie cu totul nedemna de feminitatea pe care pretinde ca o are. Este vorba despre un cliseu realizat pe una dintre cele mai celebre plaje din lume, in care vedeta din „Sin City“ isi introduce… este adevarat… in cel mai „elegant“ mod cu putinta… mâna in slip. O alta fotografie, care a facut istorie, este cea a Jessicai Simpson, din timpul unui concert. Cântareata, care purta o pereche de pantaloni scurti probabil nu si-a dat seama ca acestia sunt un pic cam larguti. Atât de larguti incât lasa sa se vada in toata splendoarea ceea ce Eva avea acoperit cu o frunza.


Cu celulita la vedere


Alta prietena veche a paparazzilor este mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton, Paris Hilton. Aproape fiecare eveniment la care aceasta este prezenta reprezinta pentru fotografii de scandal un prilej pentru un nou cliseu inedit.


Culoarea lenjeriei pe care controversata blonda o poarta nu mai este de mult un secret pentru nimeni, aceasta nesfiindu-se sa lase sa se observe fie chiloteii minusculi, fie sutienul care, este adevarat, nu prea are ce acoperi. La mare concurenta cu Paris Hilton este actrita Tara Reid, care fie ca se da jos dintr-o masina de lux, fie se afla pe ringul de dans, face in asa fel incât obiectivele fotografilor sa fie focalizate catre zonele sale intime.


Daca fotografiile prezentate mai sus pot stârni râsul celor care le privesc, nu la fel se intâmpla si in cazul celor care surprind câteva dintre micile defecte ale vedetelor. Celulita este cu adevarat o problema si nu numai pentru femeile obisnuite. Chiar si cele mai in voga vedete, asa-zisele „simboluri ale frumusetii“, au de furca cu celulita. Probabil ne-ar fi destul de greu sa ni le inchipuim pe Beyonce, Christina Aguilera, Eva Longoria, Evangeline Lilly, Helena Christensen, JLo, Mariah Carey, Nicole Kidman, Salma Hayek sau Victoria Beckham ca având defecte. Ei bine, fotografiile realizate de paparazzi reprezinta o marturie clara ca „perfectiunea“ fizica a vedetelor asa cum transpare ea pe ecrane este retusata. Toate artistele enumerate mai sus au fost imortalizate in fotografii care lasa sa se vada mai mult sau mai putin urmele celulitei.


Cu siguranta nu este o senzatie prea placuta sa vedeti piciorul lui Mariah Carey sau pe cel al lui Nicole Kidman având un aspect de coaja de portocala…


Vedetele slabe si cele grase se expun la fel privitorilor


Din categoria pozelor care pot fi considerate science-fiction sunt cele cu vedetele exagerat de slabe.


Expresia „piele si os“ este pentru acestea cât se poate de adevarata.


Aruncând o privire fugara asupra pozelor cu Calista Flockhart, Celine Dion, Nicole Richie, Kate Bosworth, Kiera Knightley, Ashley Olsen sau Teri Hatcher, nu este de mirare ca pe buze ne vine intrebarea: „Cum oare reusesc sa se tina pe picioare?“.


La polul opus sunt „supraponderalele“, vedetele care nu s-au sfiit sa-si ofere din abundenta tot felul de placeri culinare si pentru care probabil cuvântul „dieta“ este necunoscut.


O fotografie cu Christina Aguilera, realizata in timpul unui concert, ofera o imagine destul de generoasa a burtii acesteia… de fapt a celor doua straturi de burta. In cazul lui Mariah Carey, al lui Geri Halliwell, Jennifer Lopez sau Oprah Winfrey, orice comentarii sunt de prisos.


Toate se confrunta in mod clar cu problema kilogramelor in plus, pe care ar putea insa sa le mascheze, cel putin din mila pentru cei care le privesc, prin adoptarea unei vestimentatii ce lasa mai putina libertate ochiului…


Machiajul salveaza personajul


Alta serie de fotografii controversate sunt cele in care vedetele sunt surprinse nemachiate, nearanjate, neajustate. Avem surpriza sa constatam ca Alicia Silverstone nu este chiar atât de frumoasa, ca sarmul Annei Kournikova dispare instantaneu atunci când pe fata acesteia nu sunt aplicate produse cosmetice, ca figura angelica a actritei Cameron Diaz paleste in cazul in care aceasta nu a trecut mai intâi pe la cosmetician.


Acelasi lucru se intâmpla si in cazul Christinei Ricci, al lui Drew Barrymore, al Juliei Roberts, al Madonnei, al Victoriei Beckham sau al lui Renee Zelwegger.


Nu este un secret faptul ca numerosi barbati din intreaga lume o considera pe voluptuoasa blonda Pamela Anderson, ca reprezentând un simbol a tot ceea ce isi poate dori un mascul la capitolul frumusete de la o femeie.


Visele lor erotice ar putea fi insa instantaneu spulberate in cazul in care ar vedea o fotografie a actritei canadiene in care aceasta nu este machiata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS