15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact mortal la Radomir

Impact mortal la Radomir

Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi una a fost rănită în urma unui accident produs ieri, în jurul prânzului, pe DN 6, la intrare în localitatea doljeană Radomir, după ce un şofer a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au precizat că, Dorin Aramă, de 69 de ani, din Videle, judeţul Teleorman, care conducea un Renault către Caracal, la intrare în satul Radomir, comuna Dioşti, pe o porţiune de drum drept, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal Opelul condus de Ion Cuprinsu, de 67 de ani, din Craiova. În urma impactului, Opelul a fost proiectat în şanţ, iar Renaultul s-a oprit pe marginea drumului.
La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanţe şi un echipaj de descarcerare, însă medicii nu au putut face nimic pentru cei doi şoferi, care au murit pe loc.
Medicii au încercat să-i acorde primul ajutor unei pasagere din Opel – Ioana Cuprinsu, de 77 de ani, însă nu au mai reuşit să-i salveze viaţa. De asemenea, Maria Cuprinsu, de 57 de ani, soţia lui Ion Cuprinsu, care ocupa locul din dreapta faţă al maşinii, a fost rănită grav în urma accidentului şi transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că urmează să se stabilească de ce Dorin Aramă a pătruns pe contrasens, deocamdată fiind luate în calcul două variante: fie a fost vorba de neatenţia şoferului, fie acestuia i s-a făcut rău la volan, a pierdut controlul direcţiei şi a ajuns cu maşina pe contrasens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS