15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei copii răniţi într-un incendiu

Trei copii răniţi într-un incendiu

Trei minori cu vârstele cuprinse între 4 şi 12 ani au fost răniţi duminică noaptea, în comuna doljeană Mârşani, după ce căruţa cu care se întorceau de la câmp a luat foc de la o ţigară aprinsă aruncată la întâmplare de tatăl lor. Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 au intervenit duminică noaptea, în jurul orei 23.30, în localitatea Mârşani, pentru stingerea unui incendiu care cuprinsese căruţa încărcată cu furaje condusă de Dumitru Răducan, de 51 de ani, din localitate.
Cei trei copii, unul de patru, unul de şapte şi altul de 12 ani, au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că au suferit arsuri pe 40, respectiv 30 şi 10% din suprafaţa corpului. Pentru că starea băieţelului de patru ani era gravă, în cursul nopţii de duminică spre luni, medicii craioveni au hotărât ca acesta să fie transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti. La aceeaşi unitate medicală din Capitală a fost transportat şi copilul de şapte ani, însă ieri-dimineaţă. În schimb, băiatul de 12 ani, care a suferit arsuri mai uşoare, a rămas internat la Spitalul de Urgenţă Craiova.
După ce au stins incendiul, pompierii doljeni au stabilit că furajele din căruţa în care dormeau cei trei copii s-au aprins de la o ţigară aruncată la întâmplare de Dumitru Răducan, tatăl acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS