21.2 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024

Băuţi la volan

Trei şoferi doljeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi duminică seară conducând băuţi.
Primul dintre cei care a „picat“ examenul etilotestului este Mihail Ghejan, de 22 de ani, din Craiova. Acesta a fost depistat duminică seară, în jurul orei 19.30, de poliţiştii din Segarcea, având o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce conducea un autoturism Dacia.
Antonie Vişan, de 58 de ani, din Ioneşti-Gorj, a avut ghinionul să fie depistat băut după ce a tamponat alte două vehicule. Conducând un Mercedes pe DE 70 dinspre Filiaşi către Strehaia, el s-a angajat în depăşirea autoturismului condus în aceeaşi direcţie de către Andreea Matei, de 26 de ani, din Craiova, iar în timpul acestei manevre a lovit autoturismul depăşit, după care a acroşat şi o autospecială Mercedes condusă de Nicolae Enache, de 39 de ani, din Filiaşi. Când l-au testat cu etilotestul, poliţiştii şi-au dat seama de ce şoferul era atât de nesigur pe volan: avea o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot duminică seară, în jurul orei 23.45, o patrulă a Secţiei 5 Poliţie Craiova a tras pe dreapta pentru un control de rutină un Volkswagen Golf care circula pe strada Amaradia. Pentru că şoferul – Daniel Gherghinoiu, de 32 de ani, din municipiu – duhnea a alcool, l-au testat cu aparatul etilotest, stabilind că prezenta o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate cele trei cazuri, şoferii băuţi s-au ales cu dosare penale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS