21.2 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalColiziune pe bulevardul Dacia

Coliziune pe bulevardul Dacia

Şase persoane au fost rănite în urma unui grav accident de circulaţie produs pe bulevardul Dacia din Craiova.
Joi seară, la ora 21.15, craioveanul Ştefan Buşu, de 23 de ani, aflat la volanul unui Ford Fiesta cu numărul de înmatriculare DJ-89-STF, a încercat să întoarcă de pe un sens pe altul, pe bulevardul Dacia din Craiova. Din cercetările poliţiei a rezultat că tânărul – care obţinuse permisul de conducere anul trecut – nu s-a asigurat în momentul efectuării manevrei de întoarcere, intrând în coliziune cu un Seat Cordoba înmatriculat în Bulgaria, condus de Marius Obedeanu, de 24 de ani, tot din Craiova, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2011.
Impactul a fost deosebit de violent, Seatul lovind Fordul în portiera stânga faţă. Şoferul Fordului, Ştefan Buşu, s-a ales cu răni grave, în timp ce şoferul Seatului – Marius Obedeanu, şi cele patru însoţitoare ale sale – Marinela Viezure, de 41 de ani, din Işalniţa, fiica ei, Beatrice, de 16 ani, Ana-Maria Bănică, de 21 de ani, şi Emilia Dinu, de 43 de ani, ultimele două din Craiova, s-au ales cu răni uşoare.
Poliţia Rutieră Craiova continuă cercetările în acest caz, cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS