15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCu maşina în gard din cauza unei gropi

Cu maşina în gard din cauza unei gropi

O tânără din Craiova a fost rănită uşor ieri, după ce maşina pe care o conducea a fost proiectată dintr-o groapă din asfaltul de pe bulevardul Dacia în gardul de beton al depoului de tramvaie.
Craioveanca Iulia Ţuică, de 32 de ani, care conducea ieri, în jurul orei 13.30, o autoutilitară Fiat pe bulevardul Dacia către Calea Severinului, a intrat într-o groapă din asfalt, după care a pierdut controlul direcţiei. Maşina scăpată de sub control, a rulat câteva zeci de metri pe două roţi, a trecut printre un stâlp şi un autoturism parcat pe partea dreaptă a bulevardului, după care a lovit violent gardul de beton al depoului. La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă SMURD, care a transportat-o pe şoferiţă la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că, din fericire, a suferit leziuni care nu îi pun în pericol viaţa. În urma cercetărilor făcute de poliţiştii de la Rutieră la faţa locului, s-a stabilit că şoferiţa a pierdut controlul direcţiei după ce a intrat în groapa din asfalt.
Întrebaţi dacă știu de existenţa acelei gropi care pune în pericol circulaţia rutieră în acea zonă, ce firmă s-a ocupat de reparaţia drumului şi ce măsuri vor lua pentru remedierea situaţiei, reprezentanţii Primăriei Craiova au găsit de cuviinţă să arunce responsabilitatea în cârca fostului primar, Antonie Solomon.
Prin răspunsul dat ieri GdS, reprezentanţii municipalităţii nu au părut prea impresionaţi că o femeie a fost rănită şi alţi şoferi pot avea aceeaşi soartă din cauza acelei gropi. „Şi doamna primar se întreabă de ce nu au fost astupate gropile de Solomon, că a avut opt ani la dispoziţie“, a fost răspunsul dat de Ionuţ Pîrvulescu, din cadrul Serviciului de Imagine al Primăriei Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS