15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a bătut un cui în frunte

Şi-a bătut un cui în frunte

Un deţinut de la Penitenciarul Craiova a fost transportat, vineri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă din municipiu, unde medicii Clinicii de Neurochirurgie i-au extras un cui pe care bărbatul şi-l bătuse în frunte.
Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Craiova, deţinutul şi-a bătut cuiul în cap din motive personale. Bărbatul are 41 de ani şi execută în penitenciarul de pe strada Vasile Alecsandri o pedeapsă pentru comiterea unei infracţiuni de tentativă de furt calificat. Reprezentanţii penitenciarului au mai precizat vineri că deţinutul figurează în evidenţe cu afecţiuni psihice, iar după ce medicii îi vor extrage cuiul din frunte bărbatul va fi transportat îna­poi la Penitenciarul Craiova, unde va primi în continuare îngrijirile medicale.
Dr. Alexandru Cameniţă, şeful Clinicii de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă Craiova, a explicat că deţinutul nu va putea pleca imediat din spital, pentru că există riscul să facă meningită. „Este vorba despre un deţinut de 41 de ani, care şi-a bătut un cui în frunte. Este o situaţie periculoasă pentru că am observat un început de infecţie. Pentru noi este simplu să scoatem cuiul, însă nu putem garanta pentru ce se întâmplă în zilele următoare, din cauza pericolului de meningită. Va rămâne internat, sub observaţie, şi va primi tratament cu antibiotic“, a precizat dr. Alexandru Cameniţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS