18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljScandal la covrigărie

Scandal la covrigărie

http:http://www.youtube.com/watch?v=VBxYlNBdNoM
http:http://www.youtube.com/watch?v=sMo2PrQIz94
Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin 112, luni seară, de către Marin Ciolacu, despre faptul că are un conflict cu patronii unei covrigării situate la parterul blocului H13, din cartierul craiovean Rovine. 
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii care au ajuns la faţa locului au discutat atât cu reclamantul, cât şi cu Irina Enăchescu, patroana covrigăriei, care sunase şi ea la 112. Femeia a explicat că, în ultimele trei luni, Marin Ciolacu a făcut mai multe reclamaţii la adresa covrigăriei, aducându-i pe cap zeci de controale. În plus, angajaţii săi au povestit că directorul Camerei Judeţene de Conturi Dolj a intrat peste ei şi i-a ameninţat şi bruscat. Motivul ar fi că mirosul de produse de patiserie intră în apartamentul lui Ciolacu şi îl deranjează.
„S-a plâns că intră mirosul în locuinţa sa şi îi miros hainele. Astă-seară (luni seară – n.r.), am fost la el împreună cu soţul meu şi doi prieteni pentru a lămuri situaţia. Dânsul a propus să îi dăm 1.000 de lei în fiecare lună ca să nu ne închidă. L-am întrebat dacă îşi dă seama că ne cere mită, iar el a spus că o face pentru că poate“, a declarat Irina Enăchescu. Femeia a mai explicat că a depus o plângere la Secţia 3 Poliţie în legătură cu cele întâmplate.
Directorul Marin Ciolacu a fost de negăsit ieri. În jurul orei 11.00, secretara instituţiei a anunţat că directorul este într-o şedinţă. În jurul orei 16.00, de la secretariatul Camerei Judeţene de Conturi Dolj ni s-a comunicat că directorul Marin Ciolacu nu poate sta de vorbă cu presa.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că poliţiştii efectuează cercetări în acest caz şi, după ce vor discuta cu un procuror, vor propune soluţiile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

88 COMENTARII