35.6 C
Craiova
joi, 20 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncepe programul social „Litoralul pentru toţi”

Începe programul social „Litoralul pentru toţi”

Programului social “Litoralul pentru toţi” se va desfăşura între 31 mai şi 20 iunie, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Potrivit FPTR, preţurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon, transmite News.ro. Turiştii se pot caza în hotelurile de 2, 3 şi 4 stele din staţiunile de pe litoralul românesc, la tarife începând de la 35 de lei pe noapte de persoană.

”Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunţă lansarea unei noi ediţii a programului social “Litoralul pentru toţi”, desfăşurat între 31 mai şi 20 iunie. Turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţuri ce sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. An de an, hoteluri de 2, 3 şi 4 stele din toate staţiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program”, anunţă FPTR.

Peste 65 de unităţi de cazare din toate staţiunile de pe litoralul românesc au aderat la program

Până acum, peste 65 de unităţi de cazare din toate staţiunile de pe litoralul românesc au aderat la program, oferind aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte. FPTR se aşteaptă ca până la începutul programului, peste 100 de hoteluri să se înscrie, ajungând la aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

Preţuri începând de la 35 de lei pe noapte de persoană

Conform tarifelor de pe site-urile hotelurilor şi operatorilor de turism, până pe data de 20 iunie, românii pot petrece un sejur la mare la preţuri începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, cazare fără mic dejun, la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord. În staţiunea Mamaia, preţurile pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte staţiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la preţuri ce pornesc de la 200 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din staţiunea Jupiter.

Programul “Litoralul pentru toţi” se află la ediţia cu numărul 44

Programul “Litoralul pentru toţi” se află la ediţia cu numărul 44 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Fiind o acţiune de succes, derulată fără întrerupere de 22 de ani, diverse persoaneje nereprezentative au încercat fără succes să-l copieze, pentru a atrage atenţia presei.

Detaliile privind hotelurile incluse în programul “Litoralul pentru toţi” vor fi disponibile pe site-FPTR începând cu data de 20 mai 2024.

Citeşte şi: Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS