18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a spânzurat din cauza lipsurilor

S-a spânzurat din cauza lipsurilor

Un tânăr de 19 ani, din comuna doljeană Celaru, satul Marotinu de Sus, şi-a pus capăt zilelor sâmbătă dimineaţă, fiind găsit de părinţi spânzurat de un pom din spatele casei. Se pare că tânărul vorbea la telefon cu prietena sa în timp ce şi-a pus ştreangul de gât. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţă, de Milica Ştefănică despre faptul că şi-a găsit fiul, pe Ionuţ Ştefănică, de 19 ani, spânzurat de un pom.  
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi a stabilit din primele cercetări că este vorba de o sinucidere, mai ales că pe corpul tânărului nu au fost observate urme de violenţă.
Părinţii băiatului cred că acesta şi-a luat viaţa din cauza greutăţilor materiale. Ionuţ fusese la muncă în Italia, iar când s-a întors în ţară, cu banii strânşi a cumpărat un cal pentru a-l folosi la muncile câmpului. Se pare că animalul nu trăgea la căruţă, Ionuţ fiind foarte supărat pentru că dăduse toţii banii pe care îi strânsese pe un cal care nu era bun de nimic.
În plus, cunoscuţii tânărului cred că acesta era supărat şi din cauza faptului că prietena sa, o tânără de 17 ani din localitate, nu voia să meargă cu el în Italia. Sâmbătă dimineaţă, Ionuţ şi-a sunat prietena, încercând să o convingă să plece cu el. I-a spus că îşi pune capăt zilelor, însă pentru că râdea, fata a crezut că este o glumă.
Cadavrul lui Ionuţ Ştefănică a fost transportat la morga Spitalului nr. 2 din Craiova, pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII