18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRazii cu repetiţie în Dolj

Razii cu repetiţie în Dolj

Sute de poliţişti şi jandarmi au fost scoşi pe străzi sâmbătă şi duminică, pentru a combate comiterea de fapte cu violenţă, dar şi a furturilor şi evaziunii.
Sâmbătă, peste 400 de poliţişti de la ordine publică, Rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor sau Biroul arme, ajutaţi de 100 de jandarmi, au executat o acţiune cu efective mărite în judeţul Dolj, în urma căreia au fost constatate 22 de infracţiuni.
De asemenea, poliţiştii de la Rutieră care au acţionat în 47 de filtre au reţinut 13 permise de conducere şi au retras şapte certificate de înmatriculare. În total, oamenii legii au constatat 332 de contravenţii pentru care au aplicat amenzi în valoare totală de 71.885 de lei.
Acţiunea a fost repetată şi duminică, atunci când poliţiştii şi jandarmii au mai constatat cinci fapte penale pentru care au şi întocmit dosare. Ziua de duminică a fost mai bogată în sancţiuni contravenţionale, 368 la număr, pentru care au fost date amenzi ce au însumat 70.441 de lei. Din cele 368 de amenzi date de poliţişti, 234 au fost pentru abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În plus, duminică, oamenii legii au reţinut alte opt permise de conducere.
Acţiunile făcute sâmbătă şi duminică de IPJ Dolj, dar şi de alte inspectorate din ţară au fost coordonate de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII