15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCăruţă spulberată de un BMW

Căruţă spulberată de un BMW

Două persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă, ieri după-amiază, după ce căruţa cu care se deplasau dinspre localitatea Breasta către Predeşti a fost lovită în plin de un BMW X5 care circula în aceeaşi direcţie.
Din cercetările poliţiştilor de la Rutieră s-a stabilit că, în jurul orei 14.30, Petrică Constantin, de 19 ani, din Craiova, în timp ce conducea un BMW X5 înmatriculat în Italia, pe DJ 606, dinspre Breasta către Predeşti, a lovit în plin o căruţă în care se aflau soţii Ştefan şi Aurica Ionică, de 63, respectiv 62 de ani, şi care circula în aceeaşi direcţie. În urma impactului puternic, căruţa s-a dezmembrat şi a fost aruncată în afara drumului, împreună cu soţii Ionică. Poliţiştii de la Rutieră care au făcut cercetările la faţa locului au constatat că responsabil de producerea accidentului este căruţaşul, care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Ştefan Ionică a virat stânga pentru a intra la un depozit de materiale de construcţii, însă nu a observat că BMW-ul care venea din spate se angajase deja în depăşirea căruţei pe care o conducea. Ştefan şi Aurica Ionică au fost transportaţi de o salvare şi o ambulanţă SMURD la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.  
Deşi căruţa a fost distrusă în totalitate, soţii Ionică au scăpat uşor, cu leziuni care nu le pun în pericol viaţa, mai ales că şoferul BMW-ului a frânat violent înainte de producerea impactului, urmele de frânare măsurând aproximativ 50 de metri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII