19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTragedia unui copil

Tragedia unui copil


Marius Rezeanu şi concubina lui, Magda Cătălina Dan, au fost înmormântaţi ieri la Rusăneşti. Copilul celor doi, de cinci ani, este respins atât de bunicii din partea mamei, cât şi de cei paterni.

 

Jale în comuna Rusăneşti, judeţul Olt. Marius Rezeanu şi concubina lui, Magda Cătălina Dan, a căror poveste de iubire s-a încheiat tragic, după ce bărbatul a aflat că a fost înşelat, au fost înmormântaţi ieri. Marius Rezeanu, de 29 de ani, din Tia Mare, şi iubita sa, Magda Dan, de 24 de ani, au fost conduşi pe ultimul drum. Cei doi tineri au fost înmormântaţi în cimitirul din Rusăneşti, în locuri separate şi la ore diferite, potrivit primarului localităţii, Alexandru Chirea. Femeia a fost dusă în biserică, însă bărbatului i s-a făcut slujba de înmormântare în curtea locaşului de cult. Sute de localnici, prieteni şi rude şi-au luat adio de la cei doi tineri.

Marius Rezeanu şi-a omorât iubita luni după-amiază, sub ochii copilului lor, într-o criză de gelozie. Bărbatul aproape că a decapitat-o pe femeia cu care trăia în concubinaj de mai bine de şapte ani. Crima s-a petrecut la Rusăneşti, în casa bunicii femeii. A doua zi, anchetatorii i-au găsit trupul lui Marius într-o grădină din comuna Cilieni. Acesta a înghiţit aproape 500 de mililitri de Sinoratox, substanţă folosită pentru combaterea dăunătorilor culturilor agricole, care i-a distrus organele interne.

Copilul, respins de bunici

În timp ce familia lui Marius o acuză pe Magda de cele întâmplate, pentru că l-a înşelat, rudele femeii spun că el nu trebuia să facă aşa ceva. Familia femeii crede că biletul găsit de anchetatori în buzunarul tinerei, trimis de alt iubit, a fost scris chiar de Marius, pentru a-şi putea pune planul în aplicare. Tânărul despre care se spune că era amantul Magdei, Georgel Brătăşeanu, nu a participat la înmormântarea femeii.

Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţi ai primăriei locale, copilul celor doi tineri nu este dorit de nici una dintre familiile acestora, deşi ar avea condiţii să îl crească. „Împreună cu cei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului vom face o anchetă socială pentru a stabili în grija cui va rămâne copilul", a precizat edilul din Rusăneşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII