19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact violent cu un pom

Impact violent cu un pom

Un tânăr din Craiova şi mama sa au fost la un pas de moarte, după ce maşina în care se aflau a rupt un pom şi s-a oprit pe câmp. Incidentul rutier s-a produs sâmbătă după-amiază, la intrarea în comuna Găneasa dinspre Slatina.

Cei doi veneau de la Bucureşti şi se îndreptau către Craiova. Pe drum, din cauza neatenţiei în conducere şi a vitezei, susţin poliţiştii, şoferul, Emil Piticu, de 29 de ani, a pierdut controlul volanului. Autoturismul cu care se deplasa, un Opel Astra, plin cu marfă, a ieşit de pe carosabil, a smuls din rădăcină un pom şi s-a oprit pe câmp. În urma impactului violent, victimele au rămas încarcerate în maşină, fiind scoase de un echipaj de la Descarcerare. Două ambulanţe i-au transportat la spital pe şofer şi pe mama sa, Maria, de 51 de ani. Aproape toată marfa din autovehicul s-a împrăştiat pe câmp.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutiere şi un reprezentant de la Serviciul de Investigaţii Criminale pentru cercetări. Circulaţia a fost oprită în zonă timp de câteva minute. „Din declaraţiile unui conducător auto, care a văzut ce s-a întâmplat, autoturismul implicat în accident l-a depăşit, după care a părăsit carosabilul şi a intrat în pom cu partea laterală stânga. Se pare că avea viteză. Victimele au fost transportate la spital. Continuăm cercetările“, a declarat poliţistul Marin Şchiopu, de la Poliţia Rutieră.

Potrivit informaţiilor medicale, cel mai grav rănit este conducătorul auto. El a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis şi fractură de bazin. Mama lui s-a ales cu traumatism cranian deschis şi unul toraco-lombar. Ambii au rămas internaţi în spital.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII