15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPrinşi la furat de... brânză

Prinşi la furat de… brânză

Doi romi din Craiova au fost prinşi ieri în flagrant, de jandarmii doljeni, în timp ce încercau să vândă un butoi cu 60 de kilograme de brânză, sustrasă cu puţin timp în urmă de la un comerciant din Târgul Romaneşti. Conform reprezentanţilor Grupării de Jandarmi Mobile, Bebe Iordache, de 61 de ani, şi Edison Slătineanu, de 72 de ani, ambii din Craiova, au fost surprinşi după ce „uşuraseră“ maşina lui Gheorghe Iovan, un comerciant din Târgul Romaneşti, de un butoi cu 60 de kilograme de brânză, profitând de neatenţia acestuia.

Cei doi au fost conduşi la sediul Grupării de Jandarmi, unde au povestit, că ei nu au făcut altceva decât să cumpere brânza de la alţi doi romi, care probabil o furaseră, şi au fost prinşi în timp ce încercau să o ducă acasă. „Noi am cumpărat brânza de la doi băieţi, doi costorari, cu 150 de lei. Ei au fugit şi noi am intrat în belea, că ne-au luat jandarmii“, a explicat Iordache.

S-a stabilit că ambii romi, cunoscuţi cu antecedente penale, au sustras butoiul cu brânză din maşina păgubitului, după care au încercat să o vândă în zona Târgului Romaneşti, chiar în apropierea locului de unde o sustrăseseră. Pe numele celor doi romi au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII