15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalÎnjunghiaţi din dragoste

Înjunghiaţi din dragoste

O femeie a murit, iar prietenul său a fost rănit, după ce au fost înjunghiaţi de soţul femeii ieri, în jurul orei 15.30, în magazinul „Lumea Copiilor“ din Craiova. Valentina Puiu, de 41 de ani, din Craiova, a ieşit ieri la cumpărături împreună cu Costel Barbu, de 49 de ani, prietenul său. În magazinul „Lumea Copiilor“, cei doi s-au întâlnit cu Marcel Puiu, de 47 de ani, soţul femeii. Poliţiştii craioveni au stabilit după primele cercetări că soţii Puiu, care se aflau în proces de divorţ, s-au luat la ceartă în magazin, după care Marcel a scos un cuţit şi i-a înjunghiat pe cei doi de mai multe ori. Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova, însă, în ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a mai putut fi salvată.

„La Primiri Urgenţe au fost aduşi azi (ieri – n.r.) doi pacienţi, o femeie şi un bărbat. Femeia a ajuns în şoc hemoragic, prezentând multiple plăgi înjunghiate la nivelul toracelui şi abdomenului. Bărbatul a suferit şi el mai multe plăgi înjunghiate, însă superficiale, fiind în afara oricărui pericol“, a declarat doctor Bogdan Fănuţă, directorul medical al Spitalului de Urgenţă Craiova.

Reprezentanţii IPJ Dolj au spus că agresorul a fost prins şi reţinut de poliţişti imediat după incident. Aseară a fost dus în faţa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, pentru a fi audiat.

Aldezir MARIN

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII