18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024

Pumni în trafic

Obişnuitele înjurături între conducătorii auto din Craiova au început să piardă teren în faţa pumnului, tot mai mulţi şoferi sărind la bătaie după o neînţelegere sau o tamponare uşoară în trafic.

 

Un şofer este cercetat pentru comiterea infracţiunii de lovire, iar altul s-a ales cu o amendă de 500 de lei. Cei doi şi-au făcut dreptate cu pumnul, după ce alţi conducători auto le-au tamponat uşor maşinile.

Un echipaj de poliţişti de la Rutieră a observat joi, în jurul orei 10.30, în timp ce patrula pe strada Râului din Craiova, că la intersecţia cu bulevardul Ştirbei Vodă a avut loc o tamponare uşoară între două autoturisme, o Dacie şi un Audi A8. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului Audi A8 i-a tras un pumn în faţă şoferiţei Daciei, după care s-a urcat în maşină şi a plecat. Poliţiştii au urmărit în trafic autoturismul Audi şi, după ce a fost oprit, şoferul a fost identificat, fiind vorba despre Augustin Tomescu, de 26 de ani, din comuna argeşeană Bughea de Sus. În urma cercetărilor poliţiştilor, s-a stabilit că Ioana Radovici, de 38 de ani, din comuna Cerăt, şoferiţa Daciei, la intersecţia străzilor Râului cu Ştirbei Vodă nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Audi, care circula regulamentar, pe care l-a şi acroşat uşor.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, Ioana Radovici a depus o plângere la Secţia 1 Poliţie împotriva lui Tomescu, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire. După aceea femeia şi-a retras plângerea şi s-a împăcat cu agresorul. Cei doi şoferi au fost amendaţi de poliţiştii de la Rutieră.

Alt scandal în trafic

Tot joi, în jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi de Nicolae Brătan, de 21 de ani, din Craiova, că, după ce a avut un accident uşor în trafic, pe strada Bibescu din localitate, cu un autoturism Mercedes, şoferul acestuia a coborât şi l-a lovit cu pumnul în faţă. În urma verificărilor, a fost identificat şoferul Mecedesului. Acesta este Cristian Stanciu, de 24 de ani, din Craiova. IPJ Dolj a comunicat că pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire.

Bătăi

Un taximetrist din Craiova este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, ameninţare şi lovire, după ce, în luna ianuarie, a distrus cu o bâtă maşina unui craiovean cu care s-a luat la ceartă în trafic. Tot în ianuarie, în centrul Craiovei, doi şoferi s-au bătut cu pumnii şi picioarele, după ce unul nu i-a acordat prioritate de trecere celuilalt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII