10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalIubire pe platourile de filmare

Iubire pe platourile de filmare

Povestea de dragoste dintre Georgiana si Catalin Saizescu a luat nastere in timpul filmarilor la „Pacala se intoarce“. Soarta a decis ca artistii sa se cunoasca pe platourile de filmare, iar la ora actuala cei doi si-au oficializat legatura si au devenit parinti.


Când Georgiana Paraschivescu si Catalin Saizescu au acceptat sa se implice in proiectul „Pacala se intoarce“, nici unul nu se gândea ca aceasta decizie avea sa le schimbe viata pentru totdeauna. „Nici o secunda nu mi-a trecut prin minte ca-mi voi intemeia o familie la acest film. Priveam proiectul strict profesional. La probe l-am cunoscut pe Catalin Saizescu, producatorul filmului, si…. ne-am indragostit! Intre noi s-a infiripat o frumoasa si sincera poveste de dragoste, care in cele din urma s-a consolidat printr-o casatorie si o minune de fetita, Maria“, a spus actrita.


Prima intâlnire dintre cei doi s-a intâmplat pe când Catalin Saizescu, producatorul filmului, cauta o actrita pentru rolul principal. „Pentru Pacalita aveam pe rol doua actrite: Anemona Niculescu si Georgiana Paraschivescu. Dat fiind faptul ca Anemona avea mai multa experienta si terminase de câtiva ani facultatea, regizorul filmului a optat pentru ea“, a precizat producatorul. Totusi, pentru ca si Georgiana fusese remarcata, tinerei i s-a propus un alt rol in film, cel al Raspopiticai. Astfel producatorul si actrita s-au trezit angrenati in acelasi proiect si au avut ocazia sa petreaca mai mult timp impreuna. „In fiecare zi descopeream ceva nou care ma fascina la Catalin. Un tânar regizor cu un suflet nobil, foarte talentat, care are foarte multe de spus prin filmele sale si cu adevarate veleitati de producator“, a povestit Georgiana.


Debut in cinematografie


Nici Catalin Saizescu nu a ramas imun la farmecele tinerei actrite si curând intre cei doi s-a infiripat o poveste de dragoste. „Pe parcursul filmarilor am inceput sa ne privim mai atent, era un sentiment reciproc. M-am indragostit de o fata frumoasa, talentata, iute la minte si naiva in acelasi timp, dar in cel mai drag si scump fel posibil“, a precizat producatorul. Cu acordul maestrului Geo Saizescu, care s-a declarat foarte incântat de relatia fiului sau, cei doi au decis ca si-au gasit sufletul pereche si s-au casatorit, iar la scurt timp a venit pe lume fiica lor, Maria. „N-a trecut un an de la prima intâlnire si ne-am luat, iar in vara anului 2005 s-a nascut Maria. Poate Dumnezeu ne-a trimis-o atunci ca sa avem si noi o actrita pentru rolul viitorului Pacala, care se naste la sfârsitul filmului“, a afirmat Catalin. Proaspatul cuplu a trait chiar bucuria ca Maria, fetita lor in vârsta doar de doua luni sa debuteze ca actrita in film. Maria Saizescu joaca rolul fiicei lui Pacala (Denis Stefan) si a Pacalitei (Anemona Niculescu).


Georgiana Saizescu a catalogat productia cinematografica „filmul vietii mele“. „Filmul «Pacala se intoarce» a fost rampa de lansare ca producator a lui Catalin. Pot spune ca acesta este filmul vietii mele, deoarece mi-a adus, pe lânga norocul de a colabora cu niste oameni minunati, si o familie“, a afirmat actrita.


Cu acordul tatalui


Observând relatia dintre actrita si fiul sau, regizorul Geo Saizescu a tinut sa le spuna tinerilor ca este de acord cu relatia dintre ei si i-a indemnat chiar sa-i faca bucuria de a deveni bunic. „Si ei mi-au dat indata ascultare, asa ca pe parcursul filmarilor familia Saizescu a mai câstigat doi membri: Georgiana si Maria“, a declarat regizorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS