10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCrazy Paradise lovesc din nou

Crazy Paradise lovesc din nou

Crazy Paradise, tinerii constanteni care au facut un serial de comedie, s-au reprofilat si au inceput sa realizeze buletine de stiri. Nu este insa vorba de un jurnal de actualitati, ci de o emisiune de umor intitulata „Crazy News – Stirile despre care lumea NU vorbeste“, care va putea fi downloadata de pe internet.


Au realizat un serial de comedie si le-a reusit de minune, iar pentru vara aceasta planuiau un film artistic. Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din târg, asa ca, pâna sa devina si producatori de film, tinerii au incercat sa realizeze un jurnal de stiri. Cum este insa produs de echipa Crazy Paradise, nu putea fi un jurnal despre alesii neamului. Mihai Manea si Victor Tatu au scris un buletin de stiri comic pornind de la situatii reale. Jurnalul constantenilor cuprinde relatari de la un accident rutier in care au fost implicate doua ambulante, secvente de la o inmormântare, precum si interviuri cu cetateni de pe strada. Subiectele par a fi desprinse dintr-o editie de stiri autentica, baietii documentându-se pentru reportaje, iar comicul deriva din felul in care sunt prezentate materialele.


Se pare ca norocul le-a surâs reporterilor amatori si primul subiect a aparut ca din senin. „Eram in zona când s-a produs un accident intre doua ambulante. Coliziunea nu s-a soldat cu victime, asa ca am sunat repede cameramanul si am filmat ambulantele lovite.


In câteva minute a venit politia si s-au adunat mai toate televiziunile. Noi am filmat cadre cu ce ramasese din masini si cu cei care venisera“, a povestit Mihai. Ar fi putut iesi un reportaj asemanator celor care pot fi vazute la jurnalele de stiri, daca tinerii nu s-ar fi gândit sa-l includa in sumarul emisiunii „Crazy News“. Profitând de faptul ca politistii erau prea ocupati cu dirijarea circulatiei, membrii Crazy Paradise au luat interviuri lânga masina acestora, in timp ce jucau rolul reporterului, al martorului si al politistului.


Reportaje cu bucluc


Stirile realizate de Crazy Paradise nu au insa nimic tragic, pentru ca la ei totul are o rezolvare. „Prezentam si o tentativa de sinucidere. O persoana se arunca de la inaltime, dar reuseste sa supravietuiasca in mod miraculos“, a precizat Mihai.


Ca niste adevarati reporteri, constantenii au vrut sa ia si pulsul strazii, intervievând cetatenii cu privire la legile promulgate de guvern. Membrii Crazy Paradise au aflat cu aceasta ocazie ca munca de reporter de teren poate fi si periculoasa. „La un moment dat, am intervievat si un om al strazii. Nu am reusit insa sa-i punem toate intrebarile ca a aparut nevasta-sa, care a inceput sa tipe sa-i dam bani daca vrem sa-i filmam sotul“, a afirmat Victor.


Buletinul de stiri mai cuprinde si reportaje-surpriza, realizate in aceeasi nota comica. „Deocamdata, nu stim când vom pune materialul pe internet pentru a putea fi urmarit de toata lumea“, a spus Mihai.


Realizatorii „Crazy News“


Iata distributia celor care au realizat „Stirile despre care lumea NU vorbeste“. Textul a fost semnat de Mihai Manea si Victor Tatu, montajul a fost realizat de Andrei Alexe, iar cameraman a fost Razvan Dima. Pentru a filma asa-zisele stiri, realizatorii au apelat la un numar destul de mare de personaje interpretate de: Irina Talpac, Mihai Dinu, Danut, Alexandru Manea, Victor Tatu, Mihai Manea, Alexandru Dinu, Anamaria Chisac, Ionut Apostol, Roxana Chiriac, Ionut Geaulea, Cristina Ciurea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII