21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdjuncţii IPJ Olt, confirmaţi în funcţii

Adjuncţii IPJ Olt, confirmaţi în funcţii

Comisarii şefi Nicolae Băduică şi Nicolae Trifu au fost confirmaţi în posturile de adjuncţi ai comandantului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt. Cei doi au susţinut examenul de numire pe funcţii pe sediul Poliţiei Române la începutul acestei săptămâni.
Comisarul-şef Nicolae Băduică este oficial prim-adjunct al inspectorului şef al IPJ Olt şi va avea atribuţii pe linie de poliţie judiciară. El a promovat examenul derulat marţi la sediul Poliţiei Române din Capitală, unde s-a impus în faţa celor doi contracandidaţi, respectiv comisarul-şef Petre Ştefan de la Serviciul Logistică, şi comisarul Iulian Mîş de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Olt. Comisarului-şef Nicolae Trifu a câştigat miercuri concursul organizat de IGPR în Bucureşti pentru exercitarea atribuţiilor funcţiei de adjunct pe linie de ordine publică la Poliţia Olt. Trifu i-a avut ca şi competitori pe doi dintre colegii de serviciu: comisarul-şef Alina Popescu, şefa Serviciului Cabinet al IPJ Olt, şi, respectiv, pe comisarul-şef Ionuţ Sârbu de la Serviciul Juridic al aceleiaşi instituţii.
Ambii adjuncţi numiţi acum oficial ocupau deja aceste funcţii cu titlu interimar de acum câteva luni, când au fost împuterniciţi prin ordin al şefului IGPR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS