18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSchimbări în Târgul Municipal Craiova

Schimbări în Târgul Municipal Craiova

\n

Societăţile comerciale din Târgul Municipal Craiova, cele care desfăşoară activităţi destinate alimentaţiei publice, şi-au montat, în aceste zile, coşuri de fum. După cum GdS a arătat în trecut („Comercianţii din târg, terorizaţi de… mici“ – 3 decembrie), patronii teraselor au fost atenţionaţi de conducerea SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL să-şi monteze aceste coşuri la un metru deasupra coamei copertinei, pentru a nu mai împrăştia peste tot fumul şi scrumul venit de la grătare. „Este mai bine acum, dar nu cred că le putem spune «coşuri de fum». Şi-au pus şi folii din acelea, ca să nu mai vină nici mirosul, dar nu toţi. Mai au, mai au…“, a povestit unul dintre comercianţii care erau deranjaţi de grătarele făcute.
După cum Gazeta de Sud a relatat în nenumărate rânduri, târgul are o mare problemă cu canalizarea. Şi în această privinţă, lucrurile au început să se mişte. Pe aleile din spatele teraselor, dar şi în alte câteva locuri au fost montate guri de scurgere pentru ca zonele să nu mai fie inundate, iar oamenii să poată să-şi desfăşoare mai bine activitatea comercială. „Uitaţi, au pus aici guri din acestea, e mai bine, apa se duce acolo. Am înţeles că, de la anul, ar începe să pună şi asfalt pe aici“, a relatat unul dintre vânzători.
Totodată, mare parte din terenul utilizat a fost nivelat. Situaţia rămâne, însă, aceeaşi, în zona fără chioşcuri, unde comercianţii vând direct pe jos sau pe măsuţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS